Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniakinia

Tabletki dla palących kobiet

Polecane posty

Gość kiniakinia

Zwracam się do kobiet palących papierosy - jakie tabletki są odpowiedznie dla palaczek, bo nie orientuje się.

Gość magda ***
czesc! ja pale papieroski i biore yasmin...i jest ok :P

Gość jeśli po 35 roku życia
to tylko cerazette a tak w ogóle sorry dziewuchy ale łączenie jakichkolwiek pigułek z papierosami to szczyt debilizmu dostaniecie zakrzepicy to same się o tym przekonacie mój tata ma zakrzepicę i grozi mu amputacja nogi

Gość dooooooooooooooobre
wujek brał tabletki antykoncepcyjne, hi, hi ;)

ten przedostatni wpis jakiejś gówniary to rozumiem że do mnie?? po pierwsze nie wujek tylko ojciec - naucz się czytać idiotko oczywiście że nie brał pigułek - nie sądziłam że znajdzie się taki tłuk któremu trzeba by to wyjaśniać nie palił też papierosów i mimo to dostał zakrzepicy, a dwa powyższe czynniki to czynniki ryzyka więc osoby palące i biorące pigułki mają o wiele większe szanse na zakrzepicę niż mój ojciec może ciebie to śmieszy a mnie kurwa nie - bo cały czas żyję w strachu, czy kolejne zapalnenie żył mojego ojca nie skończy się śmiertelnym zatorem albo czekanie na to kiedy sytuacja będzie tak ciężka że trzeba będzie amputować nogę by ratować życie i co będzie potem kiedy aktywny mężczyzna będzie inwalidą przestrzegam tylko wszystkie kobiety żeby uważały i nie ryzykowały tej strasznej choroby rozsądne kobiety zrozumieją - taka gównażeria jak ty nie - ale gówno mnie to obchodzi

Po 35 roku.... coż za "kulturalna" wypowiedz :), tylko pogratulowac :). Co do tematu to fakt lepiej nie palic jak sie zazywa pigulki, albo chociaz ograniczyc do minimum kiedy calkowite rzucenie jest niemozliwe...

dlaczego mam być kulturalna dla osoby którą śmieszy możliwość zgonu mojego ojca???

Gość kiniakinia
kultura obowiązuje w obie strony dziewczyny. A temat z całym szacunkiem nie dotyczy zgonu ojca tylko tabletek dla kobiet palących. Pozdrawiam.