Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość right4luv

WCZORAJ SIE ZALAMALAM

Polecane posty

Gość right4luv

oblalam drugi raz egzamin na prawo jazdy!!! znow zrobilam glupie bledy!!! zapomminalam pare razy wlaczyc kierunkowskazow:( wahal sie 15 min czy mnie przepuscic czy oblac, dal mi nadzieje a potem ja zabral :(:( placze od wczoraj, jeszcze sie nie uspokoilam:(:(

Gość koc
walcz - kolejnym razem będzie lepiej , mało kto zdaje za 1 czy 2 razem !

Gość right4luv
serio jak nie zdalam za pierwszym razem to gosciu tez sie wahal, tez zrobilam minimalne bledy, dopiero po przyjezdzie na plac mnie oblal... wszyscy mowili mi "zdasz za drugim razem" i co? znowu klapa:( jestem beznadziejna:( wczoraj jak przyjechalismy na plac z miasta to trzymal mnie w aucie 15 minut przeszlo, w tym czasie zastanawial sie co mi dac a ja cala w nerwach, pelna nadziei, az w kon\cu mowi"wynik pozytywny, upss negatywny-przejezyczylem sie" wtedy ja nie wytrzymalam i sie rozwylam, wylam caly czas, nie moglam sie powstrzymac

Gość right4luv
serio jak nie zdalam za pierwszym razem to gosciu tez sie wahal, tez zrobilam minimalne bledy, dopiero po przyjezdzie na plac mnie oblal... wszyscy mowili mi "zdasz za drugim razem" i co? znowu klapa:( jestem beznadziejna:( wczoraj jak przyjechalismy na plac z miasta to trzymal mnie w aucie 15 minut przeszlo, w tym czasie zastanawial sie co mi dac a ja cala w nerwach, pelna dadziei, az w kon\cu mowi"wynik pozytywny, upss negatywny-przejezyczylem sie" wtedy ja nie wytrzymalam i sie rozwylam, wylam caly czas, nie moglam sie powstrzymac

Gość right4luv
nawet nie mial mnie kto pocieszyc, bo sama tam bylam:( a wszyscy inni z kolezankami, chlopakami, ojcami... tylko ja taka sierota:( jakbym zdala to mialam jechac na dlugi weekend w gory i dupa nigdzie nie pojechalam:( do dupy to wszystko:(

trzeba bylo sie pochylic nad rozporkiem pana instruktorka i dac mi argiment pozytywny :classic_cool:

Gość nie mysl tylko o sobie
minilalne bledy ? kierunkowskaz to podstawa !!! Prawo Jazdy to nie karnet na solarium, samochodem mozna zabic !!! Ile wiecje razy bedziesz zdawala tym mniejsze zagrozenie dla innych...

Gość right4luv
w sumie masz racje.... tylko czemu wciaz o tych migaczach zapominam?:( ale jak sobie pomysle ze znow przez to przechodzic musze to mam lzy w oczach noi tyle kasy to kosztuje ze szok:(