Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magielek

Przyjaciolki

Polecane posty

Gość Magielek

Poklocilam sie wczoraj z przyjaciolka. W zlosci powiedzialam jej ze ona jest zazdrosna o wszystko co mam bo ja jestem lepsza. I ze to ejst prawda. jak ja przeprosic?

Gość najlepiej
powiedz, ze przepraszasz. Przyjaciolki sobie wszystko moga wybaczyc:-)

Gość mikkkka
Jeśli przeczytasz to uważnie, znajdziesz pytanie czy to oby napewno jest Twoja przyjaciółka :) - jeśli tak - myślę, ze takie głupoty jak "kobieca" zazdrośc o rzeczy materialne, powinna zostać gdzieś z boku. Przyjażń buduje sie zdarzeniami, jeśli jes tego warta trzeba zrobić krok do przodu, czasem na jeden krok jej trzeba odpowiedzieć 10 własnymi - o ile jest tego warta :) cyt "przyjaciele to ludzie. którzy pytają jak minął dzień, którzy podają Ci paczkę chusteczek gdy płaczesz, którzy o północy wpuszczają Cie do swojego mieszkania, pija z Tobą wódkę a potem ścielą dla Ciebie łóżko na nocleg, którzy przed podróżą mówią Ci "Uważaj na siebie" którzy o 2 nad ranem podnoszą słuchawkę telefonu i słuchają jak przeklinasz życie..."

Gość mikkkka
i jak .... ? Ja mam taką przyjaciółkę ... początkowo -nic nie zapowiadało, że bedziemy się przyjażdnić - jesteśmy zupełnie !!!!! różne -"przerobiłyśmy" już chyba wszystko, wiemy o sobie rzeczy o których "pomyśleć nawet wstyd", klóciłyśmy się 100 razy a mimo wszystko zawsze możemy na siebie liczyć- mam nadzieję, że tak będzie zawsze :)