Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashleel

jak to jest?

Polecane posty

Gość ashleel

niby jestem atrakcyjna, niby inteligentna, niby wygadana, pewna siebie, itp. ale jeśli chodzi o kontakty damsko - męskie to totalna katastrofa! pewnie nikt z moich znajomych nie uwieżyłby mi, gdybym powiedziała, że tak naprawdę jestem nieśmiała. jeśli jest jakaś sprawa, trzeba coś załatwić, zorganizować, to zawsze jest jasne, że ja to zrobię, bo: "ty jesteś taka odważna, umiesz przekonać innych". mam 17 lat i jeszce nigdy się nie całowałam, nie mówiąc nawet o jakimś "poważnym" chłopaku. tak, wiem, mam jeszcze czas, jeśli mi to pisane to znajde kiedyś tego jedynego, itd. tylko powoli mnie dobija, kiedy moje koleżanki mają coraz to nowych chłopaków, a ja cały czas taka samotna:( i nawet nie chodzi o to, że mam jakieś ogromne wymagania. nie czarujmy się, drugiego johnny'ego deppa nie znajdę. ale chciałabym znaleźć jakiegoś normalnego chłopaka (nie żelboy'a po solarium, któremu trudno jest wyartykułować jedno złożone zdanie), z którym mogłabym rozmawiać o wszystkim nie narażając się na śmieszność, któremu mogłabym się prezentować z tłustymi włosami, w rozciągniętym dresie, a on i tak uważałby, że jestem piękna, itd. wiem, że długie, ale po prostu musiałam się wyżalić;)

Gość ncnccc
no to się wyrzaliłaś;) spoko, jesteś jeszcze taka młoda, rze wszystko pżed Tobą:)

Gość bim bam bom
ja też tak mam !!!!!!! dlaczego tak się dzieje??????

Gość 4 listna koniczynka
spoko. widocznie jeszce nie trafiłaś na swoją drugą połówke.ale na pewno będzie wyjątkowy. zobaczysz!!!

ha ja tez tak miałam niby ze mnie super laska a chłopaka takiego prawdziwego miałam dopiero po 17 i tez wtedy dopiero pierwszy raz sie całowałam.a jeszcze przed tym zanim poznałam mojego ukochanego to tez myslałam ze nie mam szans na miłość a to sie tak trafiło z nienacka jak juz dałam sobie spokój z szukaniem chłopaka=) jestem juz z nim 10miesięcy i jest super