Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butek

Jak wypełnic wolny czas we Wrocławiu- wasze pomysły

Polecane posty

Gość butek

Moze ktoś doradzi???? Od paru miesięcy mieszkam we Wrocławiu, przeprowadziłam sie do miasta które było dla mnie zupełnie obce, zero znajomych. Do tej pory większość mojego czasu pochłaniała praca , często tez z tego powodu, że nie miałam z kim gdzies wychodzić. Ludzie w pracy - ok, ale ileż można przebywać ciągle w gronie tych samych osób, a poznawać nowych ludzi nie bardzo miałam gdzie. Teraz stwierdziłam ze czas na zmiane... Ze zycie ucieka mi między palcami. Mam nadzieje ze jeszcze nie jest za poźno. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak to zmienić??? Proszę o konkretne rady:)

Gość *to ja*
poucz się trochę nie zaszkodzi :O

Gość butek
NIe bardzo wiem o co Ci chodzi z tym uczeniem się. Uczyłam się ostanie ostatnie 17 lat bez przerwy...Nadal ciągle muszę sie szkolic. Ale chce jakoś zapełnić wolny czas, który mam zamiar miec, a nie żyć tylko pracą. Stąd moje pytanie. PrettyInScarlet - dzieki za odpowiedż:) Wiem ze we Wrocławiu jest mnóstwo fajnych knajpek. Trochę juz pozwiedzałam zarówno je, jak i dobra kulturowe;). Natomiast chciałabym gdzieś poznać nowych ludzi, troche zmienić swoje otoczenie. Z tym mam największy problem. Jakoś dziwnie się czuję idąc do knajpki i siedzieć sama albo czekać aż ktoś mnie zaczepi..