Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lina Medina

Najmłodsza ciężarna na świecie

Polecane posty

pierwsza rzecza nad ktora bym sie zastanowila to czy ktos wie ile ona naprawde miala lat?! przeciez ona mogla byc duzo starsza a zapewne nikt tego dokladnie nie sprawdzil

Gość Kajtka
no dlaczego "nie sprawdzil"? przeciez urodzila sie w XX wieku a nie V przed nasza era, wiec raczej dokladnie stwierdzono i zapisano jej date urodzenia...

Sprawdzilam, że na necie jest mnostwo stron na jej temat, nie tylko Wikipedia. Nawet fotki są i rzeczywiscie widać na nich, że nie ma więcej niż 6-7 lat. Masakra. Nie wiaodmo nawet jak to skomentować. Żal mi jej, bo wyobrażam sobie co musiala przechodzić w takim razie... ciekawe jak dlugo i jak często.. :-0 Nieszczęsliwa dziewczynka... i to nie ze wzgledu na tę ciąże..

Gość biedactwo z niej

mnie to też zastanawia fakt, że mama nie zauważyła, że niemowlak (8 miesięcy!!!) miesiączkuje...jest wyraźnie napisane, że to lekarze po badaniach stwierdzili, że dziewczynka ma okres. :o :o :o :o

Gość Dulce Maria
Szokkkkkkk ..... ale słyszałam że aby zajść w ciąże nie trzeba mieć okresu współczuje jej szczerze !!!!!!!!

Gość Ale głupi temat ludzie
czy wy naprawdę do szkoły nie chodziliście? Nie słyszeliście nigdy o przedwczesnym pokwitaniu? Do książek marsz!

Gość kajulnia
szok!!!! biedne dziecko... ja w wieku 16 lat urodzilam je zrobilam. nic fajnego tak wczesnie. a cesarka to masakra.

Gość Majka zdziwiona
Troszeczke trudno w to uwierzyć...