Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka Zuźka

Zuzia lalka nie duża i na dodatek cała bez... no właśnie bez czego?

Polecane posty

Gość lalka Zuźka

Gość maj***
i na dodatek cała ze szmatek

Gość brzydka stara panna
a nie cała ze szmatek?:O

Gość kręgosłupa moralnego

Gość nuzia
cała bez ciapek

Gość qutfon
cała bez ??????? chyba cala ze .........!!!!!!!!!!

Gość a jak bylam mala
to spiewalam tak: Zuzia. lalka nieduza a na dodatek..... SZMATKI!!! :d

Gość qutfon
zucia byla ze szmatek?myslalem ze z plastiku

Gość proszę
Zuzia lalka nieduża I na dodatek cała ze szmatek W kratkę stara spódniczka Łzy na policzkach A w główce marzeń sto Lecz kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal Choć nie ma sukni złotej Zabiorę ją na bal Zuzia lalka nieduża płaszczyk za krótki Zbyt duże butki Fartuch biały z kieszonką w kieszonce słonko A w główce marzeń sto Lecz kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal Choć nie ma sukni złotej Zabiorę ją na bal. Zuzia lalka niewielka Bródka malutka Nos jak muszelka Oczy ma jak pięć złotych wełniane loki a w główce marzeń sto.

Gość zuzia laka z guzikiem
a imie tej dziewczynki?

Gość zuzia laka z guzikiem
Strona A 1) Fasola /Krzysztof Marzec i Fasolki/ 2) Zuzia - Lalka Nieduża /Natalka Kaim/ 3) Zielone Ufoludki /Kama Kowalewska/ 4) A to Jeż! /Ania i Kasia Kozłowskie/ 5) Ogórek Wąsaty /Natalka Kaim/ 6) Kocur Bury /Jarek Bułka i Fasolki/ 7) Mam Fryzurę na "cebulę" /Małgosia Trybuła/ 8) Dylu-Dylu W Country Stylu /Robert Gołaszewski i Fasolki/ Strona B 9) Moja Fantazja /Kama i Maja Kowalewskie Fasolki/ 10) A Ja Rosnę! /Kasia Mazurek Fasolki/ 11) Zając Poziomka /Stefan Pułtorak i Fasolki/ 12) Domowa Piosenka /Jarek Bułka/ 13) Myj Zęby /Karolina Bernacka/ 14) Mydło Lubi Zabawę /Jarek Bułka/ 15) Pchełki /Dominika Staniewicz/ 16) Wiosenny Rock /Robert Gołaszewski i Fasolki/ 17) Poczytaj Mi Tato, Poczytaj Mi Mamo /Bogusia Sokołowska/ słowa - Ewa Chotomska (6,9,12-14,16,17) Andrzej M. Grabowski (1,11) D. Gellner (2,4,5,7,10) A. Rżysko-Jamrozik (3) W. Chotomska (8) M. Ferdak (15) muzyka - Krzysztof Marzec (1,11-14,16,17) K. Kwiatkowska (2) S. Kowalewski (3,9) J. Kukulski (5) T. Niewiarowska (6) Adam Skorupka (4,7,8,10) J. Zwoźniak (15) Zespół Instrumentalny pod kierownictwem: KRZYSZTOFA MARCA (1,11-14,16,17) Adama Skorupki (4,7,8,10) S. Kowalewskiego (3,9) J. Kukulskiego (5) Henryka Albera (15) projekt graficzny - W. Wiedeński Zespół dziecięcy "Fasolki" przy WOK, MDK im. Władysława Broniewskiego przy ŁAzienkowskiej i TVP Nagrania Polskiego Radia (2,5,9) i Telewizji Polskie Nagrania 1988