Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dziewczynnaa

O ranyyy!!mój facet mi wyznał że kreci go BDSM

Polecane posty

A dokładniej on jako domin:-((9 A mnie nie kreci! Czy mamy szanse na normalny zwiazek?? Dawno cos podejzwałam uprawialismy ostry seks on dominował i mnie to pasowało! Ale NIGDY NIE BDSM!!I klamerki na sutkach!:-( On twoerdzi że powinam spróbować!Pomózcie!! Uciekać!??!

Gość ale jak lubisz
ostro i jak on dominuje to moze do BDSm też sie przekonasz

Gość zalama dziewczyna
nie nie przekonam sie wiem o tym!! mnie kreci seks! a nie bicie pasem!!!!!!

Gość co za problem.
jeśli ty nie chcesz to on nie ma prawa cię zmuszać - proste prawda

Gość uuuuuuu
Pewnie ma już konto a jakimś forum bdsm. Poczytaj,może coś skojarzysz i go znajdziesz...

Gość zalama dziewczyna
chce mi się ryczeć! A można go z tego wyleczyć!?

Gość co za problem.
a z homoseksualizmu można? nie... nie płacz tylko działaj..

Gość tezz dziewczyna
"mnie kreci seks! a nie bicie pasem!!!!!!" hahahahahaha dobre!mnie też kreci seks:-)

Gość zalama dziewczyna
ludzie to co ja powinnam zrobić? Odeiść?on nigdy nie bedzie zadowolony z normalnego seksu???

Gość wydaje mi się żeee
z ostrego w ktorym on dominuje powinien być zadowolony Ale nigdy nie tak bardzo jak zprawdziwej Uległej suczki ktora kreca te klimaty

Gość uuuuuuu
Jeśli nigdy tego nie próbował,mógłby się zniechęcić po paru razach... Jeśli ma doświadczenie i nadal chce,a Ty nie...To poszuka gdzieś indziej.

podobno próbował!! bo podobno jego była dziewczyna go wprowadzila wten swiat i on juz nie umie inaczej!

Gość katannaa
a aiwesz ja mam wiekszy problem bo na 3 facetow trzech mialam o takich sklonnosciach Tez zaznaczam ze mnie to nie kreci Nie wiem co mam w sobie że takich przyciagam ale coagle leca do mnei walsnie tacy dominujacy.Wiecie czemu??moze ja sie zle zachowuje czy jak?

Gość piaskownica
"jego była dziewczyna go wprowadzila wten swiat" :) to nie masz najmniejszych szans na odmiane jego upodobań. Sprubuj sama sie do tego przekonać, nawet po części, bo jesli lubisz ciupcianie, to wasz zwiazek nie przetrwa dlugo

nielubie ciupciania lubie ostry seks i zdecydowanie dominujacego partnera ale nie jak ktos mnie traktuje jak swojego pieska czy bije mnie pasem od spodni!! No sorry ale co to ma wspolnego w ogóle z seksem!?!

Gość bbuhhaaaaa
bardzo wspolczuje trafilas na psychola

Gość wchodzisz w to
weź poczytaj choćby to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3456903 albo to: http://www.biblioteka.szkolabdsm.com.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=266 ja wymiękam.. uciekłabym, dla mnie to nie dość ze obrzydliwe to i okrutne, kazać np iść z czymś bolesnym, szczypiącym, palącym w pochwie na przyklad do mamy na kolację.. brr.. sex to nie wszystko, ale nie oszukujmy się ważna sfera życia, i albo ty się upodlisz (skoro nie lubisz) albo on znajdzie inną...

O żesz ku...rwa i pomyslec,że to mój pierwszy partner! Boshe.....................

Gość ja bymmm
odeszla

Gość wchodzisz w to
to jeszcze wszytsko przed tobą.. poszukaj kogoś hmm.. odpowiedniejszego dla siebie... bo w tym układzie w którym jesteś.. sama widzisz.. ja bym się zwyczajeni go bała - wiadomo ze jest silniejszy fizycznie, a skoro juz ci powiedzial a ty nic, to moze uznać ze się zgadzasz i siłą cię przekonać jakie to fajne.. jejku ja naprawdę bym się bała..:(:( ile masz lat? chyba młoda jesteś, dasz sobie radę

mam 18 lat Co ja bym zrobiła gdyby nie ten net on o tym BDSM tak ładnie mówił,że to seks bardziej namietny symbol całkowitego oddania i miłosci.... nie mowił tak naprawde o co w tym chodzi a ja dopiero teraz wdomu zaczełam o tym czytać na takiej stronce o BDSM Jutro mu powiem aby poszukał kogoś innego n atych stronkach jakieis dziewczyny ktora to lubi! Szkoda,bo coraz bardziej sie zakochiwałam! Ale przemoc , pasy,klamerki na sutkach i ten imbir w pochwie zdecydowanie mnie nie kreci...

Gość Pewnie jest od ciebie starszy
jw

Gość wchodzisz w to
młodziutka jesteś.. nie daj się stłamsić i zmuszać.. może kiedyś za ileś lat mogłoby ci się spodobać, ale skoro teraz nie chcesz to się nie zmuszaj, tylko sobie krzywdę fizyczną i co gorsza psychiczna zrobisz, a takie rany są niewyleczalne.. on pewnie starszy.. myślał ze sobie zabaweczkę "całkoiwcie oddaną" wychowa i wytresuje.. boshh..

tak on ma 28lat

Gość wchodzisz w to
no to sama widzisz... cwaniaczek swoją drogą.. współćzuję :( ale bądź dzielna..

Facet nie wie jak postępować z młodą dziewczyną - wy jesteście bardziej romantyczne i delikatniejsze. 30-ka może lubić takie zabawy. Postaw mu się ! !

Gość wchodzisz w to
nieprawda, jak kobieta nie lubi tego (to nie jest ostrzejszy sex, to jest znęcanie i odczuwanie z tego przyjemności) to z wiekiem nagle jej się nie zmieni że będzie chciała klamerki na sutkach i inne potworności. ja myślę ze chce cię "tresować"..

Gość ejj nie doluj sie az tak
nie jest powiedziane ze od razu, albo w ogole beda klamerki na sutkach itp. P[rzeciez nie musicie az tak hardkorowo... Moze z czasem nawet zacznie ci sie podobac. wiem co mowie... tez nie chcialam ale jak mi sie spodobalo to juz inaczej nie chce:) POROZMAWIAJ Z NIM O TYM SPOKOJNIE :)