Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dziewczynnaa

O ranyyy!!mój facet mi wyznał że kreci go BDSM

Polecane posty

Nie nie absolutnie ja nie jestem żadną romantyczką. Ale to o czym mówiły to całe BDSM to zupełnie inna para kaloszy ja już w ogole nie mówie nawet nie marze o romantycznym seksie bo takeigo nigdy nie miałam i nawet nie wiem jak wyglada.

do ejj nie doluj sie az tak no ale my już i tak się kochamy wg mnie bardzo hardcorowo to ja nie wiem co on chce jeszcze A ja już nic wiecej bardziej hardkorowego sobie nie wyobrazam

Gość wchodzisz w to
no to przecież cię nie zmusi prawda? zgodzisz się żeby jemu było miło? no proszę cie.. trochę szacunku do siebie i własnego ciała!

Gość stafanoooo
dzizysss to jak wy sie kochacie??

nieważne...............uprawiamy poprostu bardzo ostry seks. Nie taki jak kolezanki wmoim wieku nie juz na nic wiecej napewno nie dam sie namówić...i jutro mu to powiem,że jezeli go to tak kreci to ze mna nigdy nie bedzie wpełni usatysfakcjonowany i aby poszukał innej bardziej odważnej

Gość wchodzisz w to
trzymam kciuki. napisz co ci powiedział... pozdrawiam :)

okej:-) napisze jutro!

Gość do -ja tak uwielbiamm
bardzo co zazdroszcze autorko topiku...........

Gość Wiesz to jest tak
że kto raz zasmakuje tego mrocznego świata BDSM Tak jak twój chłopak to nigdy juz nie bedzie normalny to wciaga jak cholera nie baw sie to bo ciebie wciagnie Potem poznacz normalnego goscia i ne bedziesz mogła normalnie osiagnac rozkoszy Tak jak ja dalam sie namowić a teraz faceta juz nie ma wyjecham do stanow a ja nie moge stworzyc normalnego zwiazku z normalnym facetem wciaz szukam Pana bo pragne być uległą suka

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
i jak?

Gość zbok zdzich
podstawa jest rozmowa.Porozmawiajcie szczerze ze soba i ustalcie co kogo kreci.Moze sie okazac,ze jego wizja ma niewiele wspolnego z tym,co przeczytalas o BDSM,a co za tym idzie-moze to Tobie odpowiadac...Jak chcesz sie przekonac o tym bez rozmowy?Pewnie,ze wszystkowiedzace zasypia Cie zaraz potokiem wizji strachu,ale ile to ma wspolnego z rzeczywistoscia?...

Gość duzy rasowy pies
jest odpowiedzia na wasze pytania !

Gość dziewcze przecudnej urody
Ales dziewczyno wpadla!!!!! Nie dosc ze stary pryk, Ty 18 lat on 28 lat, roznica pokolen. O czym wy gadacie oprocz grzmocenia sie. Facet juz wszedl w ten mroczny zaulek seksu i juz nie ma ratunku, ale TY mozesz sie jeszcze uratowac. Mlode dziewcze szkoda Cie, jesli Ci sie spodoba to przepadlas bedzie coraz gorzej i coraz mocniejsze podniety, kres moze byc bardzo smutny. Zajrzyj na strone www.brutalfetish.com . Zebys nie musiala sobie nucic jeden osiem L "Chce zapomiec"

Gość dziewcze przecudnej urody
przeczytalem otym imbirze, o koorwa ze takich zboczencow, a podobno to tylko poczatek......