Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123409

co myslicie o religijnych mlodych dziewczynach?

Polecane posty

Gość 123409

co myslicie? ja znam kilka mlodych( 20-25 lat) wierzacych dziewczyn i jestem przerazona..:O zaniedbane( pryszcze, przetluszczone wlosy, nieladne ubrania itp) malomowne, zero poczucia huoru, tylko do kosicola i pomodlic sie do bozi.miesa nie zje w piatek, na piwo nie pojdzie, na impreze tym bardziej, tylko siedzi w ksiazkach i w kosicolku.o seksie nie ma mowy.dwie z nich sa zareczone, chodza z nosem podniesionym i o slubie gadaja( z drugiej strony ciekawa jeste, z iloma juz je narzeczony zdradzil..) ehh, szkoda mi takich ludzi:O

Gość aaakkkk
sa chujowe

Gość jak dla mnie przegięcie
te włsoy tłuste, wizerunek caly nieciekawy.. ale nie mi to oceniać, ogólnie - nudza mnie takie osoby i unikam...

Gość co ty pier.d.o.l.i.s.z.
nie wszystkie sa takie, i nie uogolniaj...........

Gość jak dla mnie przegięcie
ale tu chodzi właśnie o te! z pryszczami, tłustymi włsoami, okularami po babci i takimi ubraniami.. nikt nie mówi ze wszystkie mają być miss świata, solara i tipsy, ale takie ostentacyjne zaniedbywanie mnie odrzuca..

Gość 123409
nie mowie ze wszystkie takie sa.opisalam, te, ktore znam osobiscie.i prosilam o wasze opinie, moze wy znacie inne:)

Gość anusiaaaa
To, że nie jedzą w piątek mięsa akurat dobrze o nich świadczy!...I najlepiej zajmij się swoim życiem a nie innych. Nic Ci do tego jakie one są.

Ja znam takie, które mają ogromne poczucie humoru, są bardzo ładne, a na dodatek się ze mną przyjaźnią ;)

Gość ale si e ubawiłam o rany...
a co...wizytujesz codziennie klaszkor czy jak???????????? Gdzie ty łazisz,że tylko takie spotykasz? Sama jestem wierzaca-latam do kościoła w piątek nie jem mięsa itd. Ale oboje z mężem chodzimy na imprezy ,lubimy wypić piwo ,organizujemy u siebie imprezki .Sama nie uwazam się za zaniedbana !!!! Używam dobrych kosmetyków i ciuch też nie jakiś łach ....o co ci tak serio chodzi ...???????

Gość 123409
no dobra, ja nic nie mam niech nie jedza, ale kurde, jak slyszysz na uczelni teksty- "co ty robisz, dzis piatek!! "na caly hol, bo wyjelam kanapke z szynka, to mnie szlag trafia.conajmniej jakbym miala kogos zabic:O

Gość ale si e ubawiłam o rany...
no to wkurza -wiem !!! Ja nie zwracam uwagi na to co ktos je -jego sprawa nie jestem od tego aby krytykować -każdy robi jak chce !!! A innym powiedz,ze to twoja sprawa ...i już ...nie daj się ponieść nerwom..

Gość 123409
albo jedna kiedys...ah, az mi sie slabo robi jak to pisze.kumpel opowiadal, jak na jakiejs imprezie sie wyglupiali i kolezanka go ugrzyla w reke.a wierzaca na to" co Ty za kurwy i puszczalskie ma te kolezanki" szczeka nam opadla..:O

Gość do 123409
Ło matko, ale mi problem. I co z tego,ze ktos chodzi do kosciola i nie jada miesa w piatek, to nie znaczy, ze musi miec tluste wlosy i binkle po babci. Czy ty masz jakis problem i chcesz sie dowartosciowac?

Gość fdgdfgdf
A co tego mają pryszcze ?????? Myslisz ze pryszcze mają osoby,które nie dbają o siebie?

wiesz co...az nie wiem co napisac...ja znam dziewcyzny niewierzace a takei zapuszczne ze szkoda gadac!! a ludzi wierzacych jest coraz mniej i ja to podziwiam jak ktos potrafi sie do tego pzrzynac.. mam kilku znajomuch ktorzy chodza na oaze i sa super! wcale nie sa zapuszczeni mozna z nimi o wszytkim pogadac pojsc na impreze na piwo..sama jestem wierzaca nie jem miesa w piatek i nie imprezujew piatki pzreciez mam jeszcze na to sobote i niedziele i wtedy moge sie pobawic!! dbam o siebie bo inaczej sobie nie wyobrazam wiec nie wiem co to za uogolnianie ze dziewczyny wierzace sa zapuszczone...az mi brak slow:(

Gość glool
ale faktem jest że z reguły te wierzące i mocno praktykujące mlode dziewczyny nie zwracaja w ogole uwagi na swoj ubiór. Sama to zauważyłam, przeważnie ubierają sie w długie szląpiaste spódnice, a na pielgrzymkach chusty na głowę. Nie chcę uogólniac oczywiście bo na pewno jest wiele zadbanych , atrakcyjnych . Ale jednak coś w tym jest , jeśli rzucają sie w oczy takie nieciekawe. Tak jakby bliski kontakt, obcowanie z Bogiem oznaczało dla nich umartwianie duszy i ciała.

Ja jestem religijną, młodą dziewczyną, co nie oznacza, że jestem zaniedbaną, odrażającą dziewczyną bez poczucia humoru, a wręcz przeciwnie. Jeśli oceniacie człowieka jako nieciekawego z tego względu, że jest religijny, to znaczy, że jesteście puści i brak wam tolerancji (o której tak dużo się mówi!) Pozdrawiam!

ale co cie w ogóle obchodzi, kto i jak chodzi ubrany :o To jest ich sprawa ! Nie masz własnego życia ?? BOli Cie to ? masz jakis uraz psychiczny ? :D żałosna jestes