Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licze na pomocke

Jak to robicie?ze jestescie opanowani?

Polecane posty

Gość licze na pomocke

Wiele osob mi mowi ze jestem roztrzepana anprawde sie staram ale jestem poprostu soba chcialabym byc ciut opanowana ulatwiloby mi to zycie. Czekam na Was opowiadajcie jak jest z Wami

Co ma wspolnego roztrzepanie z byciem soba i opanowaniem? Moze sprecyzuj o co chodzi, bedzie latwiej o odpowiedzi.

Gość qytra
Opanowanie przychodzi z wiekiem . Na razie masz pusto w głowie i reagujesz adekwatnie do zawartości twego nastoletniego mózgu.

Gość haha jakś stara frustratka sie
odezwała czasem przychodzi z wiekiem a czasem nie. jak ktos jest furiat to furiatem zostanie do śmierci. a niektórzy z kolei sa opanowani nawet w wieku nastu lat

Niekoniecznie opanowanie przychodzi z wiekiem.. Ja szczerze mówiąc wolę takie roztrzepane osoby przy nich zawsze coś się dzieje, tu czegoś zapomną, tam powiedzą o jedno słowo za dużo.:-) Sama chciałabym być trochę taka..to jest urocze!

A poza wyszydzaniem cos potrafisz? Czytac ze zrozumieniem naprzyklad? Przeczytaj jeszcze raz tytul, tresz, polacz wszystko w calosc i sprobuj odpowiedziec :P

Gość qytra
Roztrzepanie jest objawem niedojrzałosci i głupoty połączonej z brakiem inteligencji emocjonalnej.

Ale roztrzepanym mozna byc niezaleznie od wieku i opanowania - ot, cos tam umknelo uwagi, czegos sie zapomnialo, cos tam mialo byc zrobione, a cos innego przeslonilo to , no i ... Co to ma wspolnego z opanowaniem?! Moge byc roztrzepana na codzien, z natury, ale w sytuacjach tego wymagajacych opanowana jak cholera - to sa dwie niezalezne od siebie ani od wieku cechy :O