Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja24

moje objawy- mam nadzieje ze ciazy

Polecane posty

Gość nadzieja24

bola mnie sutki , tylko i wylacznie, piersi moze lekko nabrzmiale, wokolo brodawek pod skora widac zylki, i obwodka jest troszke ciemnjesza, odstawilam tabletki 16 marca od tego czasu nie mam miesiaczki, nie mam mdlosci, za to chce mi sie spac non-stop, sluz bialy i gesty, ciagnacy sie, to chyba na tyle, 2 ostatnie godziny spedzilam na necie szukajac informacji o wczesnych objawach ciazy, po tym czytaniu mam mieszane odczucia;) czy ktoras z przyszlych mam tez tak miala ?:) jakas iskierka;)?

Hyhy, moje objawy wczesnej ciąży były identyczne jak objawy zbliżającej się miesiączki. Tyle, że miesiączka podejrzanie długo się zbliżała :)

Gość madziarek55
a zrob moze test?? wtedy juz nie bedziesz miala watpliwosci

Gość nadzieja24
zrobilam, negatywny, to test paskowy ktory powinno sie robic z rana i chyba dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki,,, tylko ze skad ja mam wiedzec kiedy mam miec ta spodziewana miesiaczke, no i nie doczekalam rana:D

Gość madziarek55
tak jak juz wyzej jest napisane trudno powiedziec objawy jakie opisujesz sa takie same przed miesiaczka i w pierwszych tygodniach ciazy. Powtorz test rano ale poczekaj jeszcze pare dni.

Gość nadzieja24
oo zapomnialam napisac o plamieniu, w zeszlym tygodniu mialam bardzo skape plamienia przez okolo 3 dni, tycie tycie w kolorze brunatnym

Gość figlarna
ja jak zaszłam w ciąże to własnie takie miałam objawy , to chyba dziecko będziesz miała gratuluje

Gość nadzieja24
ktos jeszcze mnie pocieszy?:(