Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gałgan cmon

wzrok mi się pogarsza

Polecane posty

Gość gałgan cmon

ale tragiczne stwierdzenie chodzi jedynie o to że może połówki powinienem nosić...ale po co...fajnie jak się czasem coś rozmarze rozwaliło definitywnie przednią przerzytkę obszerowałem zderzak w samochodzie wujka to z takich ważniejszych bo że nigdy nie miałem pracy dziewczyny znajomych to mało istotne jest czemu flaga UE wysi razem z flagą Polski co sztuczny twór ma wspólnego z pięknym doświadczonym krajem tu się nigdy nic nie udało...ale to wielki kraj...i nawet cieżko mi zrozumieć czemu tak jest...i czemu czuję się mocno związany przecież jestem anarchistą w moim państwie nie ma banków kont urzędów OFE dlaczego nie mam prawa nie należeć do żadnego OFE...bo co...czy ja jestem częścią zastanego świata...jeśli nie...to może się odpierdolić...jeśli tak...to ja ustalam zasady a nie dostosowuję się ogólnie to chciałem się zapytać: KIEDY LUDZIE WYJDĄ NA ULICE

Gość chleb z masłem
Myślę że w poniedziałek to już powinni łazić.

Gość gałgan cmon
nie o to chodzi niby coś sie nie podoba...a wszyscy się podporządkowują...dostosowują płonące aomochody...latające cegły...i takie tam...to jest wyjście bo to kurwa pseudokolorowe życie...które nawet nie jest moim udziałem wykańcza mnie

Gość gałgan cmon
z ich własnych przyjaciól to może i tak

Gość gałgan cmon
zawsze byłem dla innych śmieszny ewentualnie całkiem niewidzialny nie zmienia się nic i nigdy

Gość gałgan cmon
nie jest to pierwsza tego typu przerzótka...że tam a teraz tu...i przykro mi...ale różnica zanika w zastraszającym tempie a może,,,nie ważne temat można zamknąć i wyrzucić ze sobą będzie trudniej