Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodebiedactwo

moj nienormalny chłopak...

Polecane posty

Gość mlodebiedactwo

mój chłopak jest chorobliwie zazdrosny, ciagle sie kłucimy, ciągle sie o cos czepia, najgorsze jest to ze bardzo go kocham i nie umiem chyba zastawic, dzis zaczał gadac ze nie akceptuje mojego gg (on nie ma neta) i on nie umiem z tym zyc, tak samo nie moge miec photobloga, nie moge miec chłopaków jako przyjaciół nie moge op ciemku wychodzic, nie moge miec drugiego kolczyka w uchu, duzo nie moge, on jest strasznie dziwny ale jak jest ok to jest kochany, mówi ze jutro chce sie spotkac i doprowadzic to do zgody albo do konca, ale mnie nie zostawi na bank nigdy nie chciał jak proponowałam, a ja nie wiem co zrobić gdyby nie to ze go tak kocham... mam 16 lat jestem z nim 2 lata, on ma na moim punkcie obsesje a ja nie wiem co robic, jesli go zostawie to bede załoważ i moze nei bede mogła wrócic , on mówi że pojdzie na ksiedza jak go zostawie bo nie chce innej i co ja mam robuc zycie ztraciło sens, wiem ze ten tekst nie trzyma sie kupy i jest bez sensu ale jestem taka zalamana i wkurzona ze pisalam szybko i w ogole ja już nie ogarniam chyba z kona wyskocze, zycie to bagno!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piękny marian
wylooozoj co to 16 lat? hahaha niech ci popuści troche obroże bo sie sama dusisz we własnym sosoie

Gość mlodebiedactwo
ale śmieszne, umiesz pocieszyc;/