Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cami18

SUKNIE EMMI MARIAGE 2007

Polecane posty

Gość cami18

JAKIE Są WASZE OPINIE O KOLEKCJI 2007

sa ladne, i jedna z nich wybralam juz na slub. ale czekam tez na 2008, bo moze mi sie odwidziec w ostatniej chwili:P przegladalam suknie na: http://www.hervemariage.com/ i maja podobne modele sukien (jesli nie te same) co w Emmi Mariage

Suknie ślubne EMMI MARIAGE kolekcja 2007 są super najbardziej zrobiła na mnie wrażenie suknia Esther ma śliczne bolerko z kapturkiem.Polecam wszystkim dziewczyna suknie Janesa , Dafne i Angela.

Gość cami18
ineska też weszłam na HERVEMARIAGE , trzeba przyznać bardzo ładne suknie!!

Gość laura123
suknie ślubne Emmi Mariage bardzo mi sie podobają.Moją faworytką jest suknia Carmine.

Gość niezalogowana żona
Grace:) cuuudooo tren.. cudo lekkość.. cudo!

ja miałam Ramonę. Piękne suknie ma emmimariage, polecam. cudowne wykonanie, najnowsze wzory, super

Gość maliny
ja kupiłam suknie Grace Emmi Mariage ,jestem bardzo zadowolona z obsługi.Suknie są szyte na miarę i pięknie wykonane.Slub mam 15 września i po tym terminie mogę odsprzedać tę suknię z dodatkami za połowę ceny. Suknia jest piękna http://www.emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/16

sa piekne ja mam wybana suknie Bianca :) slub w 2008:) zobaczymy jaka bedzie kolekcja 2008:)

hejka ja tez mam slub w maju:-) juz masz wybrana i zaklepana sukienke? ja czekam do stycznia aby zobaczyc kolekcje na 2008 rok,ale nie wiem czy jest sens jak pod koniec roku mozna taniej wypozyczyc

Gość osiemdwa
jesli Któras z was jest zainteresowana Grace w rozm 38 biel na 167 cm to zapraszam justyncia82@o2.pl