Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

gadu, gadu, gadu

Polecane posty

Gość to dzisiaj piątek
Policzcie za mnie truskawki ;)

gdzie jesteś? podaj namiary - dojedziemy! policzymy :P

nie uciekaj ... podzel między nami chociaz robotę papierkową:P nie strajkujecie ? k--\\\\hehe boi się nas powiadasz ? niech ni się okaże ,że katycznie ma przyjemnosc szyc po porodzie to ja go doszkolę !:P najgorsze c owspominam z porodu to szycie ...:O o \"niech oani nie panikuję,nie podskakuję ..\":P ciekawe jak ja mnie objezdzasz na okrętke a ja to czuję !!! :D

... i zjemy :D ps. ja mam truskawki w lodówce, to może zaczne już liczyć- będzie szybciej :D

sayuri - coś czuję, że malutkie .... baaardzo malutkie ;)

pomarańczowa paskuda dała nam robotę ( mylsenie) na calą noc ;-)

jak sie nas tak bardzo boisz, to gdzies na poprzednich stronach sa bardziej private namiary to może w ten sposób uchylisz rabek tajemnicy, a my drogą pantoflową wymienimy się szczegółami ???? dziewczeta- ja to mam łeb :D hahahhahahahaha

sayuri - ciiiiiiszko niech się doktor do stwierdzeń ustosunkuje ;) ;) ;) acha - buuu ty po, ja przed ... bez szczegółów proszę ;) PS ja go zjechać mogę za hsg - ładnie tak takie szpile paniom fundować bez znieczulenia? ;)

ide spac kochane postaram się czesciej zagladac 😘🖐️ dziekuje za wesoły wieczór😘 Iwonka😘🌻melduj się :D

aha to był 1300 post - brawoooooooo papapa Malutka buziaczki for Juliannna :D śpij spokojnie

acha - dobranoc no właśnie - a gdzie iwonka? baluje? :D sayuri - wygląda na to, że zostaniesz sam na sam za panem X - powoli muszę zbierać zabawki, mój M poległ - chyba nawet reanimacje nie pomoże - eh to słońce ;)

ale ze mnie gapa - iwonka - zapomniałam, że ty w chwilowej niedyspozycji jesteś :( odpoczywaj - daj znać na gg - co tam wyszło sayuri - no co ja poradzę, mój M tylko jedno oko raz na jakiś czas otwiera, ale tylko jedno wystarczy żeby zakumać o co biega :) a pomarańcz chyba wymiękła ....

Iwonka---->>> i nic nie mówiłaś??? Biedactwo daj znać co i jak - masz moje namiary. a tak wogóle to mamy tu lekarza, więc sie nigdzie wybierać nie musisz ( no chyba, bo to tajemniczy człowiek)

Gość to dzisiaj piątek
Robotę mam !!

Gość to dzisiaj piątek
Co to jest hsg??? ;)

a czy my tam wiemy co to za robota? powiedz jaka to może będziemy bardziej wyrozumiałe ... sayuri - no baaaa, hmm tak sobie myślę - głupie czasy nastały - ale o molestowanie chyba nas nie oskarży? nie! chwila moment - to on nas .... \"maltretuje\" .... psychicznie ;)

Gość to dzisiaj piątek
Chyba usg........ Nieważne.

Gość to dzisiaj piątek
Aha ;)

ja sobie z nas robisz, czy chcesz byśmy zwątpiły w swoje śledztwo?

no pomarańcz - jak niewiesz to ci sayuri teorie wyłoży, ja ci mogę zafundować praktyke - ale uwierz - to nie będzie dla ciebie nic przyjemnego :P