Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sMuTnO mIiiiiiiiiii

mam dola!

Polecane posty

Gość nnnoonieeee
z tamtego okrezu

Gość sMuTnO mIiiiiiiiiii
tylko ze jakos wydaje mi sie ze bylo by mi ciezko komus obcemu tak w oczy opowiadac o tym wszystkim Ciebie nie znam i to tylko internet i to dobrz bo przynajmniej mowisz co myslisz i wiem ze masz racje bo nie potrafie juz gadac z kolezankami bo jak to kolezanki one zawsze beda po mojej stronie

Gość nnnoonieeee
napewno jest to dobry pomysl.. jesli jestes zdecydowana na taki krok to sie chwali :) sprobuj.. mam nadzieje ze trafisz na dobrego.. bo z tym roznie bywa

Gość sMuTnO mIiiiiiiiiii
wiesz chyba tak bede musliala w koncu zrobic dawno sie zdecydowalam ale jakos nie moglam sie zabrac do tego zeby tam pojsc ale pojde zanim bedzie za pozno i go strace bo zalezy mi na nim i ja go chyba naprawde kocham a przyzwyczajenie swoja droga

Gość sMuTnO mIiiiiiiiiii
ja chyba nie doroslam jeszcze do wielu spraw i zauwazam to zdnia na dzien cosra bardziej

Gość nnnoonieeee
no wiem ze przez internet to najlatwiej :/ ale wydaje mi sie ze obcemu .. nawet psychologowi itak jest latwiej mowic o tych sprawach niz np. komus z rodziny.. moze nie zawsze....hymm

Gość nnnoonieeee
jedziesz do pracy? to rozstanie to bedzie duza proba... wiesz kilka miesiecy to jest sporo... przekonasz sie... ja to przerabialam.. na poczatku tesknisz strasznie, a pozniej sie przyzwyczajasz.... trzeba miec mocne fundamenty aby zwiazek przetrwal.. musisz miec ta swiadomosc ze jak zrobisz cos glupiego duzo stracisz... jesli nie masz takiej swiadomosci.. nie przetrwacie

Gość sMuTnO mIiiiiiiiiii
mi lepiej obcemu mowic o problemach itd ale nie wiem czy potrafie w twarz bo przez neta to jest dobrze...wiesz co ja musze isc spac bo wzielam tabletki uspakajajace po dzisiejszej klotni i czuje ze juz zaczynaja dzialac i senna sie robie...dziekuje za rozmowe duzo mi pomoglas jeszcze musze przemyslec powaznie kilka rzeczy zanim tam pojde ale mysle ze nie zrezygnuje...mam nadzieje ze tobie sie juz nigdy nie powtorzy to co bylo i ze mi w koncu sie pouklada z nim bo chce z nim byc...dobranoc

Gość sMuTnO mIiiiiiiiiii
tak do pracy jade wiem juz od dawna sie razem na to nastawiamy bo to sporo czasu ...

Gość nnnoonieeee
ok to spij spokojnie paaaaaa