Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mająca b70

wielbicielu b70 jesteś? jeżeli tak, zgłoś się tu -

Polecane posty

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> a co to za ziolka popijasz;)? a doceniona, bo... po prostu ktos moja prace dobrze ocenil, ale szczegolow wole tu nie opisywac;) zreszta inteligentny z Ciebie facet, wiec pewnie sie domyslisz;) majaca>> spokojnie, wielbiciel przeciez pisze do Ciebie;)

mająca 70b ---> pytałem czy może po jakiejś zakrapianej imprezce jesteś, że taki topik machnęłaś? ;)

nie, tak mnie natchnęło. Naprawdę cię lubię-> jesteś jednym,z nieliczych tutaj, kulturalnych i NORMALNYCH mężczyzn. To wszystko.

Gość kafeteryjna mimoza
ale sie g.ó.wniara uczepiła naszego wielbiciela :O

zakonnica ---> jednak zmieniłem zdanie, mam kawkę \"z duszą\" hehe ;) To kiedy oblewamy mgr? :D mająca 70b ---> eh... what can i say... :) :) 🌼 😘 A Twojego mgr kiedy oblewamy? :D

anything... mimozo- cożeś taka zła? \"Kobieta gdy nie jęczy w nocy, to warczy za dnia\", czyżby to bylo to?

Gość kafeteryjna mimoza
nie widzisz ze sie narzucasz :O

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> wiedzialam, ze sie domyslisz:D a mgr oblewamy pewnie jakos w czerwcu, ale dokladnej daty jeszcze nie jestem w stanie zapodac... no i jeszcze sporo pracy przede mna:o a juz mialam sie zapytac, czy ziolka z pradem popijasz;)

😘 mimozo. a co, do łóżka mu włażę??? kobieto wrzuć na luz, trochę więcej uśmiechu i życzliwości, to twoje życie się polepszy.... :o

zakonnica ---> to trzeba zapasy mszalnego zrobić ;) w końcu do czerwca nie tak daleko... mająca 70b ---> nie karm trolli, to zdechną z głodu albo chociaż pójdą gdzie indziej :classic_cool: :D

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> o zapasy Ty sie nie martw, bo jeszcze mnie francuskie zostalo i czeka na specjalna okazje;) majaca>> niektore pomaranczowe wpisy lepiej zignorowac;) postanowilam sprobowac pojsc spac...zatem kosmatych i... nie siedzcie za dlugo;) 🖐️))

sesja.... a ja się w ogóle nie uczę. Jak zwykle zacznę 2 dni przed. Cholera jasna, nie potrafię się zmotywować.

właśnie czytam w międzyczasie :o och jeszcze trochę i mgr...wreszcie. A potem jadę odpoczywać do Australii... :-) dobranoc 😘

kurczę, mam takie fajne zdjecia z RPA- z zebrami, małpami etc. a nie mogę ich wklieć :-(