Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mająca b70

wielbicielu b70 jesteś? jeżeli tak, zgłoś się tu -

Polecane posty

Gość certttta
wielbiciel 70b napisał : mająca b70 ---> miło mi Nie mogę się niestety zrewanżować, bo nie wiem kim jesteś .......hmmm jednak to nie znajomość a chybił trafił

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> dzieki😘 kochany jestes;) wszystko juz gra:D seti>> nigdy nie wiadomo;)

może mnie rozszyfrujesz:-) ale faceci z reguły są mało spostrzegawczy... :-( chcociaż są i wyjątki

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> chyba ja zwstydziles;)

Gość zakonnica itd.
bo Ty potrafisz kobiete wprawic w zaklopotanie;) a dzis znow bezsennosc uprawiasz? pytam, bo powinnam dbac o Twoja moralnosc;)

Jeju.....no cóż ja mam powiedzieć??? Czy może ktoś mi podać sole trzeźwiące lub chociażby szklankę wody? Pilnie...

zakonnica ---> nie wiem co dzisiaj, ale sen chyba nieprędko przyjdzie, bo coś mam nerwa... przegrałem aukcję na Allegro, gościu mnie przelicytował na 3 sek. przed końcem 😡 a tak mi zależało, ehhh... shit! 😠 mająca 70b ---> no widzisz, wprowadziłaś mnie w błąd, a mimo to się domyśliłem :) a Ty tu coś o braku spostrzegawczości :P hehe :)

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> przykro mi z powodu licytacji:o ja tez niestety szybko sie nie poloze:o wiec jesli ktos tu bedzie glupoty wypisywal, to istnieje duza szansa, ze ta osoba bede ja:D

najtrudniejszy pierwszy krok, zanim innych zrobisz sto, najtrudniejszy pierwszy gest, przy drugim już łatwiej jest, najtrudniejszy pierwszy krok, potem łatwo mija rok, najtrudniejszy pierwszy dzień...

mająca 70b ---> już nie będę, człowieku małej wiary ;) :) btw... czy Ty po jakiejś imprezce jesteś? :D;) zakonnica ---> a jak tam prace? Widać już koniec?

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> dzieki ze pytasz;) dzis wlasnie skonczylam i nawet sie dowiedzialam, ze zostalam doceniona:D ale jeszcze mnie czeka sporo nauki:o a Ciebie tylko z powodu aukcji bezsennosc meczy, czy jest cos jeszcze;)??

zakonnica ---> doceniona? Co masz na myśli? Bezsenność się u mnie zaczyna po 3-4 nad ranem, do tego czasu to norma ;) Idę sobie... ziółek naparzyć... tak dla spokojności ;)