Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda dziewczynka

Ale mam kaca moralnego......

Polecane posty

Gość Młoda dziewczynka

nie tak dawno gardzilam kolezankami ktore tak postepuja a wczoraj sama zachowałam sie jak szmata! po imrezie wyladowałam u obcego goscia wdomu.I jeszcze kochałam sie znim oralnie!Teraz ten facet dzwoni chce sie spotkac jeszcze raz a ja nie odbieram telefonu bo mi wstyd ze tak jestem.. Alkohol i muzyka mnie przycmiły a mój chłopak w Irladi! Boshe jak mi z tym zle..:-((( pocieszcie!;-((( Znów dzwoni!!mysli że sobie tania k..kurwe wyrwał i bedzie takmiał co dziennie!Ale ja jestem głupia:-(((

musisz teraz spojrzec prawdzie w oczy najlepiej odebrac i pogadac przepros go i powiedz, ze to juz wiecej nie nastapi pozdr 3m

Gość głowa do góry
tez tak miałam! Raz siekazdemu moze zdarzyc marz wyzutu sumienia t znaczy ze nie jest z toba tak zle;-)

Gość gdybys nie miala
chlopaka to bym cie probowała pocieszac a takto niepotrfie zwykla szmata z ciebie to tyle!

Gość 8iwanl8
pogadaj z nim powiedz odbierz tel powiedz mu ze popelnilas blad ze to niepowinno miec miejsca

Gość 8iwanl8
a on wie ze masz chlopaka?? jak co niemow mu zeby cie potem nie szantazowal itp

Gość Młoda dziewczynka
JEzu co za upierdliwy palant dzwoni!! Ale ja się wstydze cokolowiek mu powiedzieć nie chce słuchać jego głosu!Wyłaczyłam telefon! nie naszczescie nie wie że mam chłopaka ni ewiele rozmawialiśmy

Gość 8iwanl8
moim zdanie jesli pogadasz z nim bedzie ci lepiej ulzy ci a tak to co zrobisz jak wroci Twoj chlopk a ten bedzie namolny i dalej bedzie wydzwaniac?

Gość Młoda dziewczynka
Odebrałam!! I jak usłyszałam ten zboczony głos... Czeeeeść to się zaraz rozłaczyłam!! Matko co ja widziałam w tym palancie! nie nawidze takich niewyzytych napalenców nie no nie moge poprostu nie moge z nim rozmawiać!Wieeeem napisze esemesa!!

Gość 8iwanl8
i jak napisalas pewnie jestes przerazona:(

Gość 8iwanl8
bo szczerze sama bym byla jeskli bylabym na twoim miejscu

Gość Młoda dziewczynka
napisałam!!I odpisał "Spoko,ale szkoda fajnie było,masz mójnumer jesli byś chciała kontynuowac znajomość" Jezuu jak ja nie lubie takich sytacji! Jaka znoajomość!!!Ufff dobrze że już nie dzwoni! Dzieki za wsparcie!Teraz powinnam jak najszynciej wymazać ta przygode z mojego życia

nic nie mów chłopakowi, nigdy nie mów że zdradziłaś, nawet w chcwialch największej szczerosci....NIGDY, bo ci wytknie, wypomni, nie daj Boże- zrewanżuje. Rada mojego doświadczonego kolegi...

Gość 8iwanl8
no i dobrze widzisz on pewnie nie 1 raz mial taka sytuacje Tobie ciezej napewno ale dobrze ze sie juz odczepil

Gość 8iwanl8
a jak z Twoimi wyrzytami sumienia chlopakiem pewnie jeszcze przez dluzszy czas to bedzie cie meczyc

Gość iga.
Szczerze? To Ci zazdroszczę problemu. PRzynajmniej się Ciebie nie brzydzą... chuje jebane ;).

Gość byczyca.
mmm757 , za co ma przeprosić tamtego kolesia ? tego z imprezy ? bo jakos nie zauważyłam , zeby mu wyrzadziła jakaś krzywdę

Gość 8iwanl8
nie przejmuj sie ja sie pieprsze z kim popadnie a moj fcet za a szaleje tylko t alka mnie wkurwia :(

Gość mloda dziewczynaa
no wlasnie teraz tylko te wyrzuty sumienia zostaja... Czasami mysle że chciałabym (wiem ze to chore)aby przyjechał i wyznał mi że też mnie zdradził.Wtedy byłoby mi lepiej...tak jakoś bym się usprawiedliwiła.... Ale na to nie moge chyba liczyc bo jest tam zmoim bratem i brat mnie zapewnia ze mam zaje...bistego chłopaka że na żadna laske nie patrzy!! A ta jego wierność tymbardziej mnie dołuje że on w porzadku a ja taka wstretna jestem:-(

Gość byczyca.
dziewczyko , trudno , stalo się , wyciagnij wnioski na przyszłosć i zapomnij o tym

Gość byczyca.
i nie mów nic chłopakowi to był glupi , jednorazowy wyskok , postanów , ze wiecej się to nie zdarzy i postaraj sie zapomnieć

Gość 8iwanl8
dokladnie napewno nie mow mu o tym bo to moglby byc wasz koniec obiecaj sobie ze juz nie zboczysz w taki sposob z drogi mowilas komus o tym?

Gość Młoda dziewczynka
Wiem postaram się zapomnieć.... I na żadną impreze już nie ide nigdy!!Bo m się bedzie wszystko przypominać!!

Gość Młoda dziewczynka
oj nie nikomu!!Nigdy wżyciu! Ludzie mnie maja za taka cnotkę! nawet przyjaciółce!Byłam całkowcie osamotniona w tym problemie!Gdyby nie wy i to forum!Zabiore ta tajemnice do grobu

Gość 8iwanl8
wyrzuty sumienia czasmi biora gore jesli na to pozwolimy wiec musisz byc twarda zapomnij o tym bylo minelo

Gość Młoda dziewczynka
Wiem napewno długo nie miną ja już siebie znam! ALe jedno jest pewne nikt się o tym nie dowie Nigdy A ja mam nadzieje że z kazdym dniem bede mniej o tym pamietać jeszcze raz dzieki za wsparcie! Ja już ide spac po tym meczacym dniu! Dobranoc!:-)

Gość 8iwanl888
dobranoc 3maj sie powodzenia

Gość buuuuehehehhehehe
oj nie nikomu!!Nigdy wżyciu! Ludzie mnie maja za taka cnotkę! nawet przyjaciółce!Byłam całkowcie osamotniona w tym problemie!Gdyby nie wy i to forum!Zabiore ta tajemnice do grobu :D:D:D:D:D:D I tak jest właśnie świat urządzony, że takie kurwy mają partnerów. Jak dziewczyna jest uczuciowa, lojalna, jak jest porządna, to nikt jej nie chce. Jaki wniosek?: w życiu trzeba byc kurwą, wszystko sie ma i przyjemniej sie zyje.

Gość do --buhhhaaaa
to znów idealista! pogramca wszystkich zbładzonych kobiet! Nie przejmować sie ejgo wnedznymi wypocinami!