Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo karamba

który wybrać?

Polecane posty

Gość baaaaaaaania aaa
ja mialam ten czerwony... i wtedy poraz pierwszy doznalam orgazmu, ale tylko lechtaczkowiego :)

Gość ooo karamba
no właśnie chyba ten rozgrzewający wybiorę :)

Gość baaaaaaaania aaa
ale wiesz.. szczerze mowiac nie czulam sie po nim jakos tak mega podniecona, tyle ze bylo bardziej slisko ;p a ten orgazm to moze od tego ze sie podniecilam na mysl o tym co przezyje uzywajac z ukochanym tego zelu ehehe ;p

Gość hej a czy to można stosować
analnie?

Gość baaaaaaaania aaa
nigdy nie uzywalam go do takich celow ale mozna go nawet lykac wiec do anala pewnie tez sie nadaje, tez zel jest ponoc nawet edobry w smaku ale nie probowalam ;p

Gość mam....
Ja mam zielony. Dla mnie rewelacja.Przy nim orgazm gwarantowany.Wiem ze czerwony jest bardziej preferowany przez panow, ale ja tam wole lod niz ogien:P

a niebieski coś robi? czy tylko nawilża?

Gość baaaaaaaania aaa
NIEBIESKI -----------> Żel jest doskonałym przykładem profesjonalnego lubrykantu (środka nawilżającego). Jest to łagodny, przezroczysty i bezzapachowy intymny żel nawilżający. Głównym jego składnikiem jest woda, co powoduje, że nie lepi się, nie pozostawia plam. W 90% przypadków skutecznie eliminuje niedobory wydzielania śluzu i w znacznym stopniu chroni kobietę przed otarciami i podrażnieniami w trakcie kontaktu intymnego. Preparat szczególnie zalecany jest przy stosowaniu prezerwatywy, której używanie może wywołać u niektórych kobiet uczucie dyskomfortu. Żel aplikowany wspólnie przez oboje partnerów może również służyć jako nowy, podniecający element gry wstępnej! Opakowanie - 50 ml

ja nie mam problemu z wilgotnościa pochwy tylko z hemoroidami po analnym:Ochyba nie ma dostatecznego nawilżenai:O

Gość a no właśnie

Gość albo tak..
niebieski "feel" jest super...czerwony..mnie nic nie dal..jedyne co, to jak sie dmucha, to robi sie cieplo..ale ogolnie jest do kitu

Gość najgorsze wspomnienie
erotyczne dla mnie to zabawa z tym zielonym.sa rozne kobiety i rozne preferencje ale ja..... przezylam koszmar. uczucie bylo jakby mi ktos obsmarowal cipke mentolem, myslalam ze mi wargi odpadna! zaczelam sie wic po lozku i skrecac z bolu, nie moglam tego zetrzec, bolalao mnie jeszcze z 2godziny a cipka mi spuchla jak melon. partner tez przezyl traume, teraz mozna sie z tego smiac ale to bylo naprawde straszne! lezalam z godzine pod koldra bo jak tylko zziebiona po tym paskudztwie cipkas doznawala kontaktu z powietrzem to myslalam ze zw3ariuje jakby mi ktos lodem po niej rzucal..... oddalam zel kumpeli a ona..... zafascynowana jego dzialaniem.... nie wiem jak to qrwa jest ale to po prostu dla mnie byl horror....

Gość ooo karamba
to w końcu który???😭

Gość czerwony

Gość ale zielony mrozi...