Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurek15

kobiety to dyskryminatorki

Polecane posty

Gość jurek15

dyskryminują facetów ze względu na wiek, wagę, kasę, samochód, komórkę, buty, zęby, włosy, umięśnienie ... i wiele innych pretekstów mają by się nie dawać potrzebującym.

Gość bortmann
one takie są z natury wredne !

Za to mężczyźni są chodzącymi ideałami, \"biorą\" kobiety jak leci w ogóle nie zwracając uwagi ani na przymioty fizyczne ani na intelekt czy pozycję społeczną. Są szczerzy do bólu, nigdy nie oszukują i są wierni... trochę więcej samokrytyki. i nie mierz innych swoją miarą

Bo to odwieczna wojna płci jest i nigdy nie ustanie :D :classic_cool:

Właśnie, mężczyźni nie patrzą na urodę, figurę. Kierują się wyłącznie cechami charakteru dziewczyny. Może być gruba, nieatrakcyjna fizycznie, ale o gołębim sercu i każdy KAŻDY facet na nią leci. Tacy są mężczyźni :D:D:D:D:D:D Mężczyźni, to dyskryminatorzy. Kobieta musi koniecznie być ładna, zgrabna i powabna. Inaczej nie podniecą wzrokowców. Kobieta musi się więc katować, żeby takiego dyskryminatora zadowolić - stosuje drakońskie diety, maluje się, stroi, a ten i tak zachwyca się jeszcze ładniejszymi laskami. Można oszaleć!

No tak motylkiem byłam ale utyłam :D

ja nie utyłam, ale według dyskryminatorów - zbyt wcześnie się urodziłam :D:D

Dyskryminatorami są moi rówieśnicy, żeby było śmieszniej :D A Główny Dyskryminator, twórca tego topiku, nawiał! I dobrze mu tak :D:D:D

Motylku... może przejrzał na oczy i nie chce się więcej wychylać z takimi bzdurnymi teoriami :)