Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskie jajko

kąpiel po solarium

Polecane posty

Gość ciekawskie jajko

witam, z powodu chłodu na dworze nie da rady się opalać, wiec postanowiłam że poprawię sobie trochę koloryt skóry wizytą w solarium. Stąd moje pytanie (tzn chciałam to sprecyzować bo słyszałam kilka sprzecznych wersji) kiedy po solarium można już się wykąpać/wziąć prysznic, czy to wogóle ma jakieś znaczenie? Czy jeśli porosto po solarium wezmę prysznic to opalenizna będzie się krócej trzymać, albo coś takiego?

wykąp sie przed ;) serio - zalecają odczekać 3-4 godziny po opalaniu, zwłaszcza jak używasz jakiegoś aktywatora opalania (żeby zadziałał)

Gość może Judyta
Ja się kąpię tak gdzieś 2 godz po opalaniu i opalenizna jest ok :classic_cool: Ale najchętniej robiłabym to zaraz po przyjściu do domu bo nieznoszę tego zapachu, który zostaje na skórze :O

Gość ciekawskie jajko
dzięki za odpowiedzi, no właśnie mnie ten zapach okropnie irytuje, no ale jak zalecane jest to poczekam te kilka godzin i wtedy zrobie sobie pachnącą kapiel ;)

Gość ja mam wrazenie
jakby po toniku do twarzy ,niezle sie scierala ta opalenizna ....;/

Gość jeje
na ten brzydki zapach po solarium jest rada-teraz sa lepsze solaria i podczas opalania, oprocz nawiewu i sprayu mozna wcisna funkcje bris(nie wiem jak to sie pisze).sama sprawdzilam i zadzialalo.gdy juz ustawimy ta funkcje ,to co jakis czas sama sie wlacza(slychac wtedy takie sykniecia,za pierwszym razem az sie przestraszylam ).i po zakonczeniu opalania cialo nie smierdzi!to jakis cud:) ale takie lozka do opalania ma chyba tylko ergoline(znowu nie wiem jak to sie pisze).warto sprobowac :)

A dlaczego po solarium się śmierdzi, czym? Pytam bo niedoświadczona jestem, a zamierzam się "doświadczyć"?

Gość śmierdzi
przypieczonym ciałem :p

Gość właśnie zdziwilo mnie to jak
koleżanka mówi że nie cierpi zapachu swojego ciała po solarium. Ja jak kiedyś byłam kilka razy to nic nie czułam,nawet specjalnie rękę "wąchałam" żeby sprawdzić i nic :-p

Gość jeje
jest taki dziwny zapach skory po solarium,ale jest do zniesienia :) po kapieli mija,takie uroki szybkiego opalania