Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka_wawa

Jak wylączyć pocztę w Plusie ?

Polecane posty

Gość karolinka_wawa

miałam wylączoną ale ostatnio przychodzą mi wiadomości ze w mojej skrytce mam wiadomosci. I nie chodzi tu o skrzynke odbiorcza z smsami.

Gość Rocco30
Spróbuj to zrobić w ustawieniach telefonu. Nie wiem jaki masz aparat, ale te funkcje jak i nazewnictwo folderów, w ktorych sie mieszczą we wszystkich są podobne. Tak więc wejdź w: "ustawienia" ---> "ustawienia połączeń" ---> "przekazywanie połączeń" ---> (i tutaj powinno być polecenie) ---> "anuluj wszystkie przekazy" (lub jakieś podobne). Jeżeli to nie poskutkuje to musisz zadzwonić na jakąś infolinie Plus GSM {tylko sprawdź, czy napewno jest bezpłatna} i tam wyłączyć usługę Poczty głosowej. Pzdr. 🖐️

Gość kiiiiiiiikkkiiisss
W Popie wyłączanie poczty głosowej odbywa się za pośrednictwem Biura Obsługi Klienta (telefonicznie) trzeba podać konsultantowi kod PUK. Ponowna aktywacja poczty w Popie również wymaga kontaktu z BOK. Uwaga: co jakiś czas Idea włącza na wszystkich numerach Pop przekazy na pocztę głosową. W takim wypadku ponownie trzeba kontaktować się z BOK w celu deaktywacji poczty.

Gość efgsarg
wchodzisz w ksiązke telefoniczną i tam są numery usług i jest -wyłącz pocztę

Gość plus gsm.....
włączenie poczty *122*11# wyłączenie poczty *122*00# sprawdz.statusu poczty *122#

Gość karolinka_wawa
dzieki za rady :) zobaczymy czy cos to da.