Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCzarna

Ślub we wczesnej ciąży - co wolno, czego nie

Polecane posty

Witajcie :) W ta sobotę mam ślub, i okazało się, że jestemw ciaży. Co prawda, ciaża bardzo wczesna, bo to będzie początek 5 t.c. ale do osób, które były w podobnej sytuacji, prosze o wskazówki, rady. czy np. zabawa nie będzie żadną pzreszkodą? mogę tańczyć? :) Przepraszam za może dla niektórych dziwne pytania, ale nie chce zaszkodzić ciaży i sobie :) No i kieliszeka szampana można wypić chyba? pozdrawiam!

Gość jajcara
e , takie tam tańce weselne to żaden problem; co innego jakbyś robiła wygibasy typu noga na szyję, ale zwykle gibanie się po parkiecie nie zaszodzi; po prostu jak się zmęczysz , to przestaniesz i już kieliszek szampana od bidy moze byc , tylko na jednym się zatrzymaj

dzięki za wpis, na pewno alkoholu żadnego nie tknę, tylko wiem, że goście będą mnie prosić do tańca, ja uwielbiam sie bawić, więc tego się obawiałam. a zaledwie 2 dni temu zrobiłam test, więc nie mam zamiaru chwailić się wszystkim ciażą, a odmawiać tanca głupio..hmmm.. mam nadzieję, że nie zaszkodzę..

ufff, to jakieś słowa pocieszenia.. W sumie i tak będe się oszczędzać, ale nie chcę przesiedzieć całego własnego wesela w kącie :)

ja też brałam ślub tak ok 5 tc i tańczyłam i szampana wypiłam i wszystko było ok i w sumie nikt nie wiedział że w ciązy jestem :))

dzięki! W sumie czuję się doskonale, nie mam jeszcze żadnych mdłości ani nic takiego, więc mam nadzieję bawić się przednio! :)