Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulex

Mój mąz namawia mnie do zdrady

Polecane posty

Gość anulex

Mój mąz namawia mnie do zdrady. Chce żebym go zdradziła z jego najlepszym przyjacielem a on chciałby to wszystko obserwować. Kiedy spytałam dlaczego tego chce odpowiedział, że bardzo go podnieca perspektywa, że będe z innym do tego z jego najlepszym przyjacielem. Według niego wielu facetów marzy o czyms takim ale boi się o tym powiedziec swoim partnerków. Zapytałam więc dlaczego on się odważył. Odpowiedział, że dlatego ponieważ wie, że bardzo go kocham, ufam mu i on wie, że dla niego byłabym to skłonna zrobić i nadal go kochać. Jestem tym po tym wszystkim w ogromnym szoku i nie wiem co myśleć. On nie nalega tylko zapytał czy byłabym to skłonna zrobić. Zastanawiam sie tylko czy nie ma w tym jakiegos innego celu czy np. nie chce mnie sprawdzić czy będe mu wierna albo co gorsza sam mnie zdradził i teraz chce żebym i ja nie była taka święta i w razie czego nie mogła mu wypomniec jego zdrady. Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to, że ten jego przyjaciel bardzo mnie pociąga. Jest wysoki, przystojny, kulturalny zawsze taki szarmancki i nie raz już fantazjowałam na jego temat. Kocham męza ale mam na tego przyjaciela ogromna ochotę. do tej pory jednak pozostawało to tylko w sferze fantazji ale jeżeli własny mąz mnie o to prosi to sama nie wiem. Boję się tylko, że to może byc jakiś podstęp i moje małżeństwo legnie przez to w gruzach. Naprawdę nie wiem co robić. Z jednej strony chciałabym spełnić marzenie męża i sama chciałabym spróbowac z tym męzczyzną a z drugiej strony boję się o konsekwencje. Co według was powinnam zrobić w tej sytuacji. Zastanawiam się tylko czy ja jestem normalna jeżeli mam ochotę zdradzić męża i nieważne że za jego zgodą. Co robić?

Gość weź ty poczytaj coś ambitnego
a zostaw opowieści z serii "różowy pantofelek" :D

Gość there are plenty more fish
a potem ci powie, że teraz jegho kolej z twoją przyjaciółką. I nie będziesz mieć wtedy nic do gadania. :O

Gość ///
to sie nazywa swietosc sakrementu, wiernosc i uczciwosc malzenska... swiat schodzi na psy, a twoj maz powinien zasiegnac porady psychiatry/psychologa/seksuologa bo czym innym sa fantazje, a czym innym proby wcielenia ich w zycie. ten egoista nwet nie pomyslal jak ty mozesz odebrac taka propozycje i nie przyszlo mu do glowy, ze to narusza twoja/wasza intymnosc. ale on chyba nie ma glowy, wiodaca role odgrywa w tym przypadku inny organ. pewnie facet ma tez inne fantazje i ciebie zdradza.

Gość malamilka
Na pewno cie zdradza i teraz chce się wybielić twoim kosztem, że niby ty nie jesteś lepsza :o

Gość dobreeee
Jezuuuuu.... współczuję Ci :( Co za idiota z tego twojego męża... :O Nawet nie jest o ciebie zazdrosny,... :O

Gość no nieeeeeeeeee
co za zboczenie niech idzie sie leczyc

Gość ciekawe co na ten przyjaciel
Wszyscy myslicie, ze facet, jak mu pozwola, to zadupczy wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka?

ale duperele, nie macie nic lepszego do roboty ????????????? czym sobie zajmujecie łepetynki

Gość pasterka
nie rób tego, nawet jesli ci sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!! a męzowi powiedz,ze nie ma mowy bo tylko on sie liczy !!!!! NIE RYZYKUJ !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anulex
Właśnie tego się boję, że on chce w ten sposób wypróbowac moja wiernośc albo co gorsze ma kogoś choć na razie o nic konkretnego nie moge go podejrzewać.

Gość pasterka
ANULEX- twój maz musi podejrzewać, ze jego przyjaciel się Tobie podoba, i po prostu chce Cie sprawdzić.

Gość anulex
To jest możliwe

Gość jak się czyta harequiny
to się później snuje takie fantazje

Gość piks
Czesc, Twoj mąz szuka silnych bodzcow ktore by go podniecily. Doszedl juz do skrajnych postaci gdzie oszukuje swoj organizm. Adrenaline ktora wywoluje u niego zlosc przelozyl na podniete. Jak i tym sie nasyci to bedzie szukal czegos nowego albo znormalnieje. Nie warto probowac jego fantazji bo sa na chwile a moga rozbic wasz zwiazek na zawsze. Dewiacje takie niech zostana w sferze jego marzen.

Gość obciach
To są JEGO fantazje, nie Twoje. Dlaczego TY masz się dla jego przyjemności dupczyć z obcym facetem? A druga sprawa: kopnie Cie w d...;. i powie, że to był test :o

Gość hmmmmmmmmmmmm
a czy robienie minety podczas okresu to tez dewiacje?

Jesteś osobą bardzo słabą, na którą można wpłynąć i zrobić, co się chce. Dlaczego tak myślę? Bo gdybyś miała trochę ikry, to zjechałayś męża w tę i spowrotem i za karę nie odzywałabyś się jakiś czas. A ty? Siedziś jak jakaś trusia, w kąciku i analizujesz, czy dla miłości aby nie spełnić jego zachcianek, czując, że to rozwali wasze małżeństwo. Dziewczyno, fantazje ma każdy, nawet bardzo kochający człowiek, ale nie realizuje tego ze względu na miłość do ukochanej/ukochanego.

Gość sagh
jak cie jeszcze raz poprosi albo zapyta to powiedz że w takich sytuacjach jak akt seksualny kobieta sama sobie nie może ufać!!!!!!!!! więc tekst z zaufaniem jest głupi..... i jedyne do czego takie coś może doprowadzić to do rozluźnienia waszej małżenskiej więzi. A co jak ci się to spodoba???? może jego przyjaciel będzie lepszy i wspaniały.... sama tego nie wiesz to skąd on to wie. To jest podpuszczanie, bardzo taktowne. Dobrze jest czasem zeby niektóre fantazje fantazją pozostały nie trzeba wszystkich fantazji od razu wcielac w zycie