Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka__xxx

Cienie pod oczami ....

Polecane posty

Gość Agnieszka__xxx

dziewczyny , mam problem ponieważ mam strasznie sina skore pod oczami i nie mwm pojecia jak sie tego pozbyc . Chodzilam pietnascie lat w okularach no i lekarz mi powiedzial ze to wlasnie od tego . Za jakis czas zaczelam chodzic w soczewkach i chodze juz w nich 3 lata a cienie jak byly tak sa , Probowalam roznych kremow itd no i nic a denerwuje mnie to i strasznie szpeci . A jak schudlam to bylo jescze bardziej je widac . Pomozcie , jezeli mialyscie badz macie z tym problem i napiszcie co wam pomaga w walce z tymi cieniami .

Gość zmartwiona niunia
he ja mam tak samo bez noszenia okularow-mala opuchlizne... lekarz powiedzial ze taka moja "uroda";P no coz... stosuje korektory pod oczy :D

Gość jeje
podobno pomaga jak się połozy herbatę taką w torebkach pod oczy. a pozatym kremy pod oczy np z hesperdyną. Kremy: Floss lek na opuchnięcia, dermika - preventi serum pod oczy, dermika peptid IQ pod oczy, lancome taki krem za 248 zeta pod oczy, sisley pod oczy w 3 odcieniach w zależności od karnacji. Do d... są Lirene ten 30ml pod oczy niby rozjaśniający cienie i ziaja z bławatkiem

Gość Quantille
Ja też tak mam ale fluidem matujący tuszuję to i nawet tak strasznie nie widać... I lekki makijaż też odwraca od tego uwagę.