Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos mnie trafi

Zaraz mnie cos trafi!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cos mnie trafi

Daje prace corce kumpla,miala zaczac od 1-go maja. Oczywiscie on stwierdzil,ze 1-go maja ona do pracy nie przyjedzie (1400 km),bo mu to nie pasuje i przywiezie ja 3-go maja. Troche mi to nie na reke ale ok.zgodzilam sie. Wlasnie do niego dzwonilam i okazalo sie ,ze przyjedzie 4 -go (chyba,ze znowu cos mu wypadnie i przelozy wyjazd ,a tak w ogole,to on powinien zadzwonic i mnie o tym poinformowac!!!!) Cos mnie zaraz trafi!!!! Jak mozna tak sobie lekcewazyc prace??? Ja daje prace ,a on bedzie sam sobie wybieral termin przyjezdu---chamstwo!!!! Jak tak mozna???? Normalnie mam ochote poszukac kogos innego do tej pracy ,a on niech spada!!!! Niestety ja tak nie potrafie-----a szkoda!!! Ale jestem glupia..........................

Gość cos mnie trafi
Normalnie zlosc mi bebechy rozdziera😭!!!

Gość faktycznie nieladnie

Gość weż pod uwagę że
1400 km to kawał drogi-podróż może troche potrwać

Gość cos mnie trafi
podróż może troche potrwać--jasne ale on wiedzial juz miesiac wczesniej kiedy ona my byc w pracy ,umowilismy sie!!!

Gość ja moge
ja moge przyjechac trzeciego. Jej pewnie nie zależy tak bardzo.

Gość minia minia
co to za praca? wiesz ja sądzę , ze jak 2krotnie Cię podpuscili, to juz nie będą chyba się z Tobą liczyć...przykre to, ze ktoś nie szanuje mozliwosci pracy gdu inni czekaja na szansę miesiacami, latami...:/

Gość cos mnie trafi
zeby to jeszcze byla naprawde dobra pracownica to.... a z niej nie jestem zadowolona ale ok,pracowala w tamtym roku,to pomyslalam niech juz zostanie dziewczyna i sobie zarobi no i masz... juz mi troche przeszlo ale dam jej ojcu popalic!!!

tak sie zawsze wychodzi na znajomosciach za dobre serce ;)

Gość cos mnie trafi
olivia masz racje. a mialam do wyboru jeszcze jedna dziewczyne ,ktora juz pare lat w tym zawodzie pracowala i mieszka na miejscu----oj glupia jestem i tyle. czasami chcialabym byc twarda ale nie potrafie.