Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 39 tcjestem

buzia na sloncu...w ciazy

Polecane posty

Gość 39 tcjestem

siedze w domu, nie mam sily nawet nigdzie wyjsc.. dzis postanowilam posiedziec na sloneczku na balkonie.. caly czas swieci piekne slonce.. wyszlam, wystawilam buzie do slonca i dekolt... bylam cala ubrana dodatkowo zaslonilam brzych( brzuch i tak zakryty mialam spodniami).. tak mi sie milo zrobilo.. tyle pozytywnej energii... ale po 30 min wystraszylam sie ze zrobie cos dzidzi... czy opalajac sobie sama buzie w taki dzien jak dzis- nie upalny... wrecz zimy ale sloneczny mofe zaszodzic malenstwu?

Nie zaszkodzisz. Dziś tym bardziej. Tobie mogą wyskoczyć jakieś plamy na buzi od słonka, bo się zdarza w ciąży, ale i tak za chwilę urodzisz i znikną;) Już dawno stwierdzono, że słońce, a nawet solarium ma pozytywny wpływ na nasz nastrój;)

Gość nie zaszkodzi jak twarz opalis
nie ma takich upałów ...aby cie osłabiły .....

ja wpierwszych miesiacach ciazy pojecj=halam nad biale jezioro i opalalam sie....oczywiscie w miare mozliwosci..duzo plywalam...jak poczulam zmecznie to kladlam sie w cien. nie przesadzaj...ciaz to nie choroba..nic ci nie bedzie..zreszt nie ma jeszce takich upalow.

Ja w 8 miesiącu ciąży byłam na wakacjach w Chorwacji - chodziłam po plaży w 2czesciowym kostiumie, pływałam, opalałam sie. Robiłam wszystko to, co wcześniej zanim zaszłam w ciąże. Sam lekarz powiedział ze nie ma żadnych przeciwwskazań (w moim przypadku) abym rezygnowała z czegokolwiek.