Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hard to belive

sex za egzamin - czy to RZECZYWIŚCIE się zdarza?????

Polecane posty

Gość hard to belive

bo niby sie o tym mówi ale w rzeczywistości nie wiem jak mialaby niby wyglądać taka propozycja?czy ktoś się z tym spotkał?

Gość uuuuuuuuuupp
moja kumpela z pracy (byłej) zawsze strzela takie gadki ze ona nie musi sie uczyc, bo egzamin ma zdany u takiego jednego goscia!! wiec pewnie przez łóżko i prace tez ma przez łóżko!!

Gość AnonimTematyczny
MI raz zaproponowano.... Profesor powiedział żebym przyszła przed egzaminem :| Był wtedy lekko wstawiony jak to gadał, co czyniło sytuację jeszcze obrzydliwszą... Zgłosiłam od razy dyrektorowi instytutu, ale ten zaczął mnie prosić, żeby zignorować ten epizod, bo to był stedy jedyny "prawdziwy" profesor w instytucie. Stwierdziłam, że draniowi nie odpuszczę i w formie ząru opowiadałam tą zabawną anegdotkę moim znajomym z roku. Efekt: egzamin przeprwadził kto inny ;p Bleh, paskudne wspomnienie, dostać taką propozycję :X

Gość hard to belive
no rzeczywiście, ale że im to jakos tak przez gardło przechodzi, patrze na moich profesorów i jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Z drugiej strony na studiach to w sumie każdy juz jest w stanie sie jakoś na egz nauczyć...no chyba, że jest trudny i sie chce 5..

Gość AnonimTematyczny
Niestety na studiach nie brak starych zboli. Ja nie muszę się prosić o dobre oceny, nawet ten feralny egzamin zlaiczyłam z trzecim wynikiem na cąłym roku ;p Ale co tka mało wpisów? Tylko mnie to spotkało?

Gość a ja własnie jestem po stos...