Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona12aa

KOchałam sie z mężem podczas połogu!!!

Polecane posty

Gość Ona12aa

Prawie miesiąc po porodzie kochałam sie mężem,troszke mnie bolało ale czy coś sie może stać?Teraz sie boje...

Gość ja powiem moze tak
mozna sie i kochac szybciej wiec jesli o to "staniencie" sie idzie to nie ma co sie obawiac. tylko czy sie zabezpieczylas?? znam takich co wpadali w ciagu 2 pierwsyzch miesiecy po porodzie.

Gość pe-cze
nic się nie bój, wszystko w porządku ;)

Gość Ona12aa
a no właśnie sie nie zabezpieczylismy... do dfggg spytaj sie sama siebie czy jesteś normalna!!!to moze o tobie świadczyć skoro oczerniasz ludzi nie znając ich!!!

Ona jeśli obawiasz się czy przypadkiem nie jesteś w kolejnej ciąży, to raczej nie masz się o co obawiać, nawet pomimo braku zabezpieczenia. Organizm po miesiącu raczej nie wrócił jeszcze do pełnej płodności, a jeśli karmisz piersią to tym bardziej - choć karmienie to nie jest metoda anty! A co do tego, że w czasie połogu, to ja też z mężem próbowałam już w 5 tyg po porodzie, bo już nie miałam krwawienia, ale że mnie bolało w jak tylko mąż próbował wejść, to w końcu nic z tego nie wyszło :)

Gość madziarek55
ja tez sie kochalam miesiac po porodzie i nic mi sie nie stalo.

Gość buyt
ja też sie kochałam z mężem niedługo po porodzie i w brzuszku juz rosnie nastepna dzidzia chociaz o pierwsze dziecko staralismy sie 8 miesiecy

Gość a ja 3 tyg po i to chyba nie
cale trzy

ogolnie mowi sie ze powinno poczekac sie do 6 tyg po porodzie ze wzgledu na to ze szyjka macicy jest jeszce rozwarta i moze dojsc do zakazenia.....a gotowosc seksualna to inna sprawa. ja osobiscie po cc czekalam 5 tyg no i lekarz powiedzial ze powinnam jeszce poczekac.....