Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriella85

czy biust jest az tak bardzo istotny? czy tylko to sie liczy?

Polecane posty

Gość gabriella85

mój problem polega na tym ze nie mam biustu. jestem zgrabna, ładna i faceci generalnie na mnie lecą. jedyne obawy jakie mam to jak zareaguja jak zobacza moj znikomy biuscik. pod bluzka nosze stanik z push up'em wiec jakos to wyglada choc i tak juz widac ze mam maly biust ale gdy zdejme biustonosz to nie mam go wcale. sądzicie ze facet ktory na mnie poleci moze byc rozczarowany tym mimo ze przez bluzke i tak widac ze biust jest maly? czy biust jest az tak wazny? facetom nie wystarczy ze jestem zadbana i zgrabna?

Gość lakzer
biust nie musi być duży rozmiar B w zupelnosci wystarcza.

większości facetom wystarczy, że jesteś ładna i zadbana

Gość hmm........
to tak jak większości kobietom wystarczy, gdy facet ma średnią europejską :o

Gość Nie jestp

Gość amondeuszszsz
jeśli chcą się podniecić to przy znikomym biuście jak u dziecka może być to trudne a i jeśli facet zawsze miał doczynienia z dużym biustem na twój może przeżyć szok

Jesli widac przez bluzke, ze kobieta ma maly biust.. to jesli facet i tak na ciebie leci.. to moezsz byc pewna ze ma gdzies, czy masz A czy D.. :). Nie ma sie czym stresowac. Ja np lubie male biusty

Gość jezeli spotkasz facetow
ktorzy maja wymogi na duzy biust zapytaj sie o rozmiar ich czlonkow - jakby nie bylo jezeli dla nich rozmiar ma znaczenie dla ciebie tez moze miec, nie ? ;)

Gość kiiiiuuyy
moj kolega twierdzi ze dla niego to kobieta moze nie miec biustu.. wszystko mu jedno .. biust go nie podnieca :)

Gość To proste
Moja rada Zostaw ten Push up i szukaj tego dla którego będziesz piękna jaka jesteś. Inaczej możesz przeżyć rozczarowanie.

Gość gabriella85
troche mnie pocieszyliscie. specjalnie nie pcham w stanik waty zeby facet od razu widzial ze mam maly biust :) push up i tak za duzo nie zmienia hehe. czesto dostaje komplementy ze jestem bardzo sexowna gorąca itp wiec chyba ten moj biust facetow tak nie odstrasza :P a ja i tak juz do konca zycia bede miala kompleksy na tym punkcie...

Autorko: Wypisujesz niepoważne rzeczy. Widać że nigdy nie miałaś faceta, skoro masz takie - nieuzasadnione - obawy. ps: pojęcie \"małe\" potrafi być subiektywne. Umieść zdjęcia toples (np. od szyi w dół). ps: jesteś zgrabna - i to jest wazne, bo masz pewnie zgrabna pupe. Całowanie pupy jest przyjemniejsze od całowania piersi ;-) Jedyną zaletą dużych jest to że mozna między nimi umiescić penisa - ale to nic w porównaniu z miłoscią francuską. Ja nie zwracam uwagi na rozmiar biustu. Twarz-oczy-sylwetka-pupa Na te rzeczy lubie zwracać uwagę (w takiej kolejności hierarhicznej)

Gość gabriella85
no wlasnie bylam w zwiazku 3 lata i moj facet uwielbial mnie cala. no ale boje sie rekcji innych facetow jak ujza to małe coś hehe. owszem pupe mam zgrabna na to nie narzekam a wrecz przeciwnie, z niej jestem dumna. chociaz tyle dobrego :P

Gość gabriella85
a i do mojego biustu nawet nie pasuje okreslenie 'małe' bo to za duze slowo :P dobrze ze na sutki nie narzekam :)

Gość kasieczkkkaa
mam identyczny problem biust mały Tzn nie mały bo dla ludzi mały to B A ja chyba nawet A nie mam to mój odwieczny kompleks. I mysle o operacji Faceci mówia ż elubia małe bo nie wiedza o jakich małych ja pisze... Ja tam prawei nic nie mam....:-( Moze dlatego ze jestem ogólnie szczupła..Tyłek mam fajny twarz też ale nie czuje się przez te piersi pełnowartościowa kobieta.. Nawet stanika nie moge kupic bo nie ma takiego co by był dl amnie dobry... Ostatnio O ZGROZO!! widziałam puszytko 5 latke i z przeazeniem stwierdziłam że ona ma wieksze piersi niż ja:-((

Więc po co ten topik ? Bez ubarnia wiadomo jaki kobieta ma biust. Kiedyś czytałem jakieś badania sondażowe. Nie pamiętam szczegółów, ale potwierdzały powszechność tego o czym wczesniej pisałem ps: \"mniejsze\" piersi na zgrabnej sylwetce wkomponowują się w jej wyrzeźbione wrażenie i bardziej dadają jej delikatności . Ale i to mało istotne. Temat biustu jest naprawdę banalny :-)

Gość gabriella85
ja wlasnie tez przez biust nie czuje sie pelnowartosciowa kobieta. cholera musze cwiczyc cwiczyc i cwiczyc zeby chociaz sylwetka byla calkowicie idealna :)

Gość gabriella85
a i chcialabym miec taki biust jak moj kolega ktory chodzi na silownie :P to bylo by dla mnie spelnienie marzen...straszne ale prawdziwe hehe

Gość dziewczynno
widziaąłś biust kaśki sowińskiej (bodajże tak sie nazywa) z MTV? O MATKO :o to dopiero brak biustu.. a jest prezenterka mtv.. żenada pokazywala swoja sesje dla playboya niedawno w swoim programie na mtv. Dziewczynki w wieku 12 lat maja takie piersiątka jak ona :0 Wiec jesli taka babka z rodzynkami jest prezenterka tv to czym TY sie martwisz?? :)

Gość lleatitia24
a ja uważam że ceta są piersi dla faceta są bardzo istotne.. hihihii.. facet zawsze najpierw patrzy co masz pod bluzką pózniej jaka masz twarz..faceci to niestety wzrokowcy..ale niektórzy lubia mały biust:) nie masz sie czyym martwić

Pamiętaj, że z takim facetem, który leci tylko na wygląd nie stworzysz udanego związku.

Gość taka co chciała ukrasc słonce
Poziomka ty sie nie wypowiadaj bo masz b a kobiety z b nie zabieraja glosu w temacie dla desek !

Facet, widzisz... Bo Ty piszesz, że całowanie tyłka jest przyjemniejsze. Ale... zależy dla kogo:p Własnie to jest największa bolączka. Mnie wprost denerwuje jak mi ktos coś robi z pupą (robi koło pióra:classic_cool:), w ogóle nie lubie macania tam itd. i pozwalałam na to mojemu byłem chłopakowi, bo wiedziałam, ze jemu jest przyjemnie. Ale dla mnie to przyjemne nie jest. Ale za to, mimo, że mam brak piersi, to uwielbiam, jak się ktoś tym brakiem zajmuje, sprawia mi to niebagatelną przyjemność, fizjologiczną. Więc to nie zawsze tak jest, ze jak ktoś ma małe cycki, to trzeba je ignorować i się zajmować czymś innym.

Ale jak sie można zajmowac czyms czego nie ma ? Sorry , szukała szukał nie znalazł to co sie dziwisz ?

Poza tym mój chłop się właśnie moim brakiem zajmował ochoczo:classic_cool: Inaczej bym nie wiedziała, ze to jest przyjemne. Tylko chodzi o to, że teorie na temat tego, jakoby mały biust był nieważny, bo mozna się zająć czyms innym, sa trochę dziwne...

Deska piszesz tak jak byś na chwile zapomniała ze większość facetów jest ograniczona ?!

deska nie kłam ty wcale nie masz tak małych