Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriella85

czy biust jest az tak bardzo istotny? czy tylko to sie liczy?

Polecane posty

No tak:) Sory:D🖐️ Ale właśnie o to chodzi, że oni mają tylko jedno miejsce do obsługi, a kobiety trochę więcej. Więc niech nie robią tak, że jak cycki małe, to zajmą się wielkim tyłkiem. Bo nie tędy droga. A jak nie chcą się zajmowac małymi cyckami, niech polują na duże- proste.

Gość taka co chciała ukrasc słonce
Idealista oddanych masz kolegów :classic_cool: tylko pozazdrościc !

Gość no to psikus
Ja mam mikro biust a makro tyłek gdzie równowaga w przyrodzie? i chodzby nie wiem jak cudowny książe przekonywał jaka to ja jestem dla niego boska i śliczna to i tak wiem, że poprostu musiał sie z tym pogodzić bo natury nie zmieni... to poprostu BOLI! i nie przestaje tylko sie nasila najgorsza jest bezsilność i żal do natury że nas takie stworzyła

oczywiscie ze trzeba zajac sie wszystkim ale sa tez miejsca wazne szczegolnie jednie dla faceta inne dla babki

Czy "pojdą za mna w ogien" to eufemizm dla pewnego zachowania seksualnego ?

Po prostu wiem co dobre :classic_cool:🖐️

amigo, wiadomo:) I w ogóle można sobie powiedzieć o tym, co jest ważne a co nie, no i to widać:classic_cool: Ale jednak wolałam skomentować tę wypowiedź, że jak ktos ma male cycki, to można się zająć tyłkiem, bo to jest przyjemniejsze. Ja tak nie uważam. I tylko tyle. Bo ludzie są różni. Odpowiadając na dzisiejsze topiki, postanowiłam zapobiegać stereotypizacji wypowiedzi na forum;)

Gość lakzer
jestem deska tylek jest lepszy.te dwa pagorki

Gość liczy sie tylko wielki biust
bez takiego nie ma po co wychodzić z domu. Możecie się położyć i umierać:p

Gość Silvy
Jak to niektórzy mówią: "Małe jest piękne", także się nie przejmuj... :) napewno trafisz kiedyś na takiego faceta, który pokocha CIEBIE a nie twój biust! :)

Gość do silvy
a o penisie też byś tak powiedziała- małe jest piekne???:p

Gość Silvy
hm... tylko wiesz... ja nie kieruję się seksem, tylko mózgiem... :> niektórzy chyba nie wiedzą co to. A facet, jest taki jaki jest, no i co z tego? Ważne żeby 'miał to coś' a nie wielkiego penisa! :/

moj facet lubil kiedys duze piersi teraz kiedy jest ze mna, 10lat mlodsza laska z miseczka A to mowi, ze widzi po swoich kolezankach ze duze piersi to najczesciej przeklenstwo, bo w wielu przypadkach szybko traca ksztalt i jedrnosc wiec nie martw sie, na starosc bedziesz dziekowala ;) z kolei moj kolega przestal kompletnie zwracac uwage na biust kobiety (po prostu nie ma to dla niego zadnego znaczenia) kiedy zobnaczyl piersi swojej kolezanki (spore) z widocznymi zylami

cukierku: Trafna opinia ;-) Jest to jeden z powodów, dla który ja preferuje mały biust (lepsza \"inwestycja\" w przyszłośc. Za kilkanaście lat dalej chce być nudystą i fajnie jak przyszła żona nie będzie miała powodów do zachamować)

-> jestem deską przegrałam życie no wlasnie nie sztywniak i nie zimny czuly, namietny, mily kochanek po prostu po tym co zobaczyl wyglad biustu kobiety przestal miec dla niego znaczenie

Gość com.
nie jest tak bardzo istotny. najpierw zwraca sie uwage na twarz, figure, ogolnie wrazenie i to jest najwazniejsze (w wygladzie, bo charakter to juz inna sprawa). i wcale nie musi byc pieknoscia, moze miec cos co zwroci uwage. ja lubie szczuple, drobne dziewczyny z malym biustem-tak mam i nic na to nie poradze:)