Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GWIAZDKAaaa

HARMONET?

Polecane posty

Gość GWIAZDKAaaa

Witam. Od misiąca biore Harmonet to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne,tydzien temu skończył mi sie okres wczesniej trwal on 4-5 dni teraz 3 dni.Okres ten nastapil podczas 7-dniowej przerwy w braniu tabletek.Przerwa sie skonczyla i zaczelam brac drugie opakowanie zapomniałam wziasc raz tabletki podczas drugiego razu.Oraz zaczoł mnie pobolewac prawy jajnik.I znów mam okres,który jest dosc obfity ,boje sie czym to może być spowodowane?? Może któraś z was miała podobny przypadek??Jeśli tak to plisss odp=(

Gość dubi11
hEJ!!! Plamienie może wystepować miedzy miesiączkami jeśli sie je bierze przez 3 pierwsze miesiące.Czasami plamienie przybiera formę okresu dość obfitego.Jeżeli nie minie do 3 pierwszych miesiecy brania tzn. że źle dobrano Ci pigułki.Być może na nie nie reagujesz jak potrzeba i są dla Ciebie za słabe.Ja osobiście wypróbowałam wiele rodzajów pigułek zanim trafiłam na swoje.Brałam harmonet, marvelon nawet naklejałam plasty elvra- dla mnie się to nie nadawało, bo non stop miałam miesiączkę, dopiero cilest nie powodował u mnie obfitych krawień choć na początku były maleńkie plemienia, co jest normalne, bo organizm zaczyna reagować.Poczekaj jeszcze jeśli plamienia nie znkikną przejdź na inne tabletki.Pozdrawiam;-))

szczególnie jeśli zapomniałaś tabletki ja kiedyś nie wzięłam trzech w ciągu miesiąca zapominałam i za każdym razem miałam krwawienie teraz sie pilnuje ;)