Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoże mi ktoś

WyPaDajĄcE wŁoSy... brrr...

Polecane posty

Gość pomoże mi ktoś

Pomocy! potrzebuję jakiejś dobrej rady... Już od dość dawna wypadają mi włosy. Po każdym myciu lub czesaniu wypada ok. garść moich włosów! Albo jeśli ręką podrapię się po głowie to tez kilka wypadnie... Próbowałam juz roznych produktów i nic! Skróciłam nieco włosy żeby im jakos pomoc przetrwac, ale i tak na wiele sie nie zdało. A może to przez to ze je farbuję?... Proszę! Pomóżcie mi! Może znacie jakieś skuteczne preparaty na wypadające włosy??? Albo żeby odrosły??? muszę też dodać że ostatnio pojawil sie u mnie łupież... Pomocy!!!

MI pomógł neril -szampon Na początku był płacz bo wypadanie troszke sie zwiększyło,ale po kilku tygodniach juz było dobrze :) potrzeba tylko duzo cierpliwości w walce z wypadającymi włosami. Kup sobie jakies witaminy i skrzyp.

Gość Sinobroda
a mnie pomógł merz spezial

mi nie pomagało nic, ani najróżniejsze witamimy z apteki, ani szmpony a odżywka wax powodowała że wyrastały nowe, ale leciały jak przedtem, i pomogły dopiero witaminy Daily Amway, ciężko mi się było na nie zdecydować bo kosztowwały ok 80 zł za 60 talbetek, ale ich zaletą jest to że łykasz tylko 1 dziennie, i aby nie było z Amwaya polecam tylko to...

Gość Wino z lodem
Mi pomógł Loxon