Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulitta

Romek,moj facet,wlasciwie byly,

Polecane posty

Gość Paulitta

ciagle nie wie czego chce. Zerwal ze mna bo niby mowil ze nie wie czy mnie kocha, potem mi robil andzieje ze jednak chyba tak i raczej niedlugo sie pogodzimy, potem znow zniknal i tak w kolko. Nie wiem co robic. Wiem ze powinnam wypiac na niego tylek ale ja go kocham. Bylismy ze sobna ponad rok i bylo naprawde milo az przyszly te jego cholerne watpliwosci...:(

Gość torunianka jedna
jaki wątpliwości? Myślę, że jakaś mu wisi na życiu i go urabia mówiąc: pamietam jak mnie sexiłeś itp a ciekawe czemu po roku 2002 nie mowiła tego kiedy był z inną? a dopiero po tym jak roztsał sie z nia w roku 2003 do tej pory mu pieprzy ze jets niewyrzyta:(

Gość Paulitta
Watpliwosci ze nie wie czy mnie kocha czy nie, uciekly mu motyle w brzuchu i nie wie czy to milosc teraz jest czy przyzwyczajenie,,,:(

Gość Małe serduszkoooI
po motylach? one są, ale nie fruwają niech się postara to beda fruwac Miłość to nie tylko motyle, od nich się zaczyna, ale to bycie na dobre i złe, w zdrowiu i chorobie jak ktoś krzywdzi nas to z liscia mu jak jakaś maniupulje to z liscia jej to miłość :)

Gość Paulitta
ja tez tak mysle ze milosc to nie tylko motyle... ale problem w tym z e jak on nie czuje juz tych motylkow to mu sie juz nie bardzo chce starac,milosc powoli sie staje dla niego idea, a nie czyms wznioslym, nie tylko przyjemnoscia ale tez obowiazkiem...