Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Życie niczego nie uczy ludzi

Czemu panny z dziećmi są takie łatwe? Dalej szaleją, pomimo bachora

Polecane posty

Gość kolego drogi
a w kim mamy wzbudzac szacunek ?? W takich moze dzentelmenach jak ty ?? A z dziewczyna, ktora 1,5 roku czekala na sex to byłes fer ?? Czy moze w oczekiwaniu az ta szanujaca sie odda ci sie zaliczales latwe panienki, o przepraszam te nie szanujace sie ?? Bo przeciez ty jestes ktos, ty jestes facet, tobie mozna myslec przyrodzeniem, zaliczac wszystko co chodzi i ty jest w porzadku prawda ?? Rece mi opadaja od tych twoich postow. W zyciu bym nie chciala spotkac kogos takiego jak ty !! Skoro ty masz prawo sie nie szanowac to i inne moga robic co chca. A jak chcesz tradycyjnego obrazu prawdziwej kobiety, szanujacej sie, porzadnej itp to stan sie i tradycyjnym MEZCZYZNA nie facetem i szanuj swoje kobiety a nie skacz po kazdym kwiatku. Nie jestes taki ?? To sie nie dziw ze masz wiekszosc nie szanujacych sie przykladow dziewczyn wokol siebie, bo jak stare przyslowie mow .... SWOJ DO SWEGO CIAGNIE.

Pierwszy raz zdarzył mi się taki szybki sex. Wcześniej tylko w związkach. Więc nie mówcie, że się nie szanuję

Gość czytelniczka forum
nie gadaj bo sie lajdaczysz

Sama pierwsza chciała. A wcześniej byłem tylko z wartościowymi kobietami, na które dłuższy czas musiałem poczekać zanim się ze mną chciały kochać

Gość moim zdaniem koleś
właśnie zostałeś wyjebany przez tą laskę która zaraz po (wątpliwej jakości) seksie powiedziała ci: spierdalaj tamponie i teraz musisz się wyżyć na forum

Umówiłem się wstępnie na nastepnę spotkanie

Umówiłem się wstępnie na nastepnę spotkanie :P

Gość XYZV
Jestes ZALOSNYYYYYYYYYYYYYYYYYY!