Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi tak bardzo przykro

Boże, jak mi jest przykro

Polecane posty

Przechodziłam koło dwóch chłopców (na oko 8-letnich), jeden z nich powiedział: "jaka ona jest brzydka", drugi się odwrócił i powiedział: "bleeeee"! Czuję się jak największy maszkaron świata, jak typowy pasztet. Bardzo lubię dzieci, one to wyczuwają, więc dlaczego ta dwójka była tak okrutna? Oni mówili to cicho, ale mam bardzo dobry słuch i usłyszałam:( teraz tego żałuję.:(

Gość pierwsza linijka google
taaa , opinia ośmiolatków rzeczywiście jest miarodajna :P

Gość hipoteza...
ty jestes moze ta od topiku najwieksza paskuda na tym swiecie?

Gość i masz zycie zjehane bo
obce dzieci nieswiadome tego co jest w ogóle dla nich ładne i z nieokreslonym gustem palnely cos takiego ... nie wiem jak wyglądasz ale za inteligentna z pewnoscia nie jestes :O

Gość hipoteza...
nie wiem dlaczego mnie wykasowano ale pytalam czy to ty jestes autorka wczesniejszego topiku "nie moge juz zyc z ta geba"?

Nie jestem Autorką wcześniejszego topiku.

Obys tylko takie miala zmartwienia w zyciu ;) Daj spokoj...... czasem ktos cos palnie, zupelnie nieswiadomie i nawet nie wie, ze nas to dotknelo, ale akurat w tym wypadku nie ma sie czym przejmowac, nie traktuj tego jako \"szczerosc\" :)

8-latek ślepy nie jest. Powiedziała mi to żywa osoba: "jesteś brzydka", a mnie zrobiło się przykro, bo gdybym nie była maszkaronem, to na pewno żaden, nawet najbardziej złośliwy dzieciak, by tak o mnie nie powiedział.

8 letni chłopcy to kretyni, więc się nie przejmuj... często gadają coś tylko po to, żeby było \'faajnie\'... zwłaszcza tacy w grupie bywają nieznośni :O założę się, że 2 ,3, 4, 5cio latek lgnął by do Ciebie z uśmiechniętą buzią :) a opinią \'szczeniaków\' nie ma się co przejmowac- jak już napisał ktoś wcześniej 8 latek nie wie tak naprawdę co można uznac za ładne a co nie ;) gdybyś szła z bazuką albo terenowym autem sterowanym na fale radiowe wszystko by się im podobało ;):D

taaaaaaaaaaaaa, jasne, bo swiat jest tak prosty, ze jak juz ktos cos mowi, to na pewno prawda....czesto jest tak, ze brzydkie kolezanki mowia o ladnej, ze jest nieciekawa i mowia to wylacznie z zazdrosci a co sie tyczy tych 8-latkow to nie sadze, ze byli obiektywni, zapomnij o tym incydencie....

Gość hipoteza...
dzieci juz tak maja i zawsze sie przygladaja jak zobacza cos odbiegajacego od normy.pamietam jak raz wyskoczyla mi mega krosta na czole i i mala dziewczynka malo z lawko koscielnej nie wypadla tak sie za mna ogladala:D

nie, no rozwaliłaś mnie autorko topiku - a nie przyszło Ci do głowy, że nawet jeśli masz tylko 17 czy 20 lat, to dla ośmiolatka jesteś STARA??? Ludzię, trochę dystansu do siebie...

Gość hipoteza...
ja nie uwazam, żeby był w ogóle powód do pocieszania.kierowanie się zdaniem jakiegoś małolata jest infantylne:o dzieci już takie są, że wszystko ich dziwi i taki ich urok, kiedyś z tego wyrosną i będa się oglądać za takimi dziewczynami jak ty.

hipoteza... też się czasami gapię jak komuś coś wielkiego na twarzy wyskoczy... więc nie porównuj :O

Gość myślę tylko o sobie
Jesteś niewątpliwie brzydka, ale jaki masz słuch! Skup się na tym :D

Gość i poco nie warto
Wiecie?? Przestancie!! A co tam takie 2 dzieciaki mogą wiedziec, oni myslą tylko o zabawkach. Każde dziecko i kazdego obmawia ona taka, on nie ma tego. Oni są zamali nawet nie wiedzą co to znaczy piekno. Nie kazdy jest ideałem, i niektórzy nie mają o tym zielonego pojecia, ale piekno ma różne twarze i kazdy jest wyjątkowy. Za 5 lat to te smarki moze by co innego na twój temat pomysleli, nie warto sie użalać.... c(;

Gość vvvvv
cóż, dzieci są zawsze szczere

pierwsza linijka google taaa , opinia ośmiolatków rzeczywiście jest miarodajna Może ona się z takimi umawia? :P

Gość Makarenaaaa
ja ostatnio szlam z kolezanka, ona dosc mocno sie maluje i jakies dziewczynki, ktore nas mijaly jedna do drugiej "ale tapeta", zapanowala niezreczna cisza, ona chyba udawala ze tego nie slyszy

Gość ojejejej...
Się nie przejmuj. Takie chłopaczki o małym rozumku i małej wyobraźni bywają złośliwe. Samo sprawianie komuś przykrości daje im wielką frajdę. Akurat przechodziłaś obok nich, kiedy właśnie mieli "wenę" i padło na ciebie. Z pewnością komuś innemu też by dowalili. to takie małe kretyniątka. Mają pewnie posrane życie domowe i tylko im współczuć.