Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

kapiel we dwoje...

Polecane posty

w wannie. jaki polecacie plyn. zelezy mi na duzej pianie i ladnym zapachu

Gość a co jajka bedziesz mu
myc?

Gość *Idealista z Marsa*
Tylko duża ilość spermy zapewni wam rozkoszne doznania.

Gość To proste
Wole prysznic we dwoje. Sama się w swoim czasie zorientujesz.

Gość Pozdro....
Małe zgrabne brązowe klocki puszczane z anusków do wody w czasie kąpieli zapewnią niezapomniane przeżycia. Poza tym żółta fontanna na włosy ogrzeje wasze umysły.

wiem prysznic jest super ! czesto razem bierzemy.ale teraz chce z nim wskoczyc do duuzej wanny ;) i zjesc w niej kolacyjke

Gość On...83
A po co plyn ? Puszczajcie duzo bąków to sie woda sama spieni

Gość IMOGENA
zamiast płynu dajcie olejki do kąpieli do aromaterapii. Są np. w rossmannie takie w saszetkach a Wellnes, dodajcie jeszcze ze dwa krażki musujace ( też zapachowe), no i są jeszcze jakieś proszki czy sole do kąpieli też w saszetkach. Doznania niesamowite ;)

Gość wielki motyl
plyny do kapieli yves rocher-super!!! maja mnostwo zapachow owocowych i innych i daja ogromna ilosc piany:)

Gość taka co chciała ukrasc słonce
Jak nawalicie tyle tych zapachów do wanny to w najlepszym wypadku was zemdli alb zemdlejecie ;P

Gość klamenta
zobacz na wizazu jakie opinie maja dane plyny, czy sie pienia. kiepska piane maja te z avonu a zapach to sprawa indwidualna, sama najlepiej wiesz jakie zapachy wam sie podobaja i polecam wlac troche zwyklej oliwki dla dzieci do wanny, cialka beda takie fajne lekko sliskie:) a jak juz wyladujecie w lozku czy gdzie indziej to beda nawilzone (ja np mam sucha skore i jak sie nie pobalsamuje po kapieli to sie drapie jakbym pchly miala;) )

Ja nie lubię się kąpać w wannie, zwłaszcza jak właśnie coś mocno pachnie, bo jak się tak wymoczę w gorącej wodzie i parują te zapachy chemiczne, to potem się czuję jak po alpadze i muszę zaraz iśc spać, bo mi słabo i w głowie się kręci:classic_cool: Więc może jakieś płyny, proszki, olejki i tabletki musujące, to nie jest najlepszy pomysł;) Zwłaszcza jak macie zamiar jeść coś w wannie (???)