Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worząca_się

worzę się?? złe postrzeganie przez ludzi...

Polecane posty

Gość worząca_się

często slysze od ludzi ze jestem postrzegana jako dziewczyna ktora sie 'wozi'. i mnie to troche zastanawia bo zeby sie nie wozic to jak mam isc? mam sie czolgac po chodniku czy co ? :p to ze jestem zadbana i ide wyprostowana to juz swiadczy o tym ze jestem zarozumiala, zakochana w sobie i ze sie worze? dodam ze jestem niesmiala osoba i moze to tez ma na to jakis wplyw, bo zreguly z tego powodu jestem poważna. dziewczyny czy wy tez jestescie postrzegane w ten sposob mimo ze wcale takie nie jestescie?

Gość chyba wożę
:O

ja jestem (chyba*) postrzegana jako arogancka osoba... * chyba - bo mam naprawde gdzies co kto mysli o mnie :P

Gość worząca_się
przepraszam z moj analfabetyzm :P z reguły nie mam z tym problemu :)

Gość ksahjsa
a gdzie to się tak mówi? Pierwsze słysze...

Gość ojojojoj

Gość ten ortograf
ZROBIŁAŚ GO SPECJALNIE!

Gość ojojojoj
dobrze że się nie torbisz, to by dopiero było .. heh

Gość a mi sie skojarzylo
z worami :o

Gość Judyta243
heh...jestem postrzegana jako osoba arogancka i tak jak mowisz...wożaca sie, bo jestem bardzo nieśmiała, a jedynym sposobem radzenia sobie z nieśmiałością jest ta ehh..powaga wyryta na twarzy. I tylko w towarzystwie prawdziwych przyjaciół potrafię sie wyluzować i być taka jaka jestem, ale wstydze sie na codzien przy obcych osobach...zabawna i maxymalnie wyluzowana:D hehh.. widze masz ten sam problem. Ja tam wole być postrzegana jako osba która sie "wozi" i ma wygórowaną samoocene i zapatrzoną w siebie niż bym miała być spostrzegana z góry za nieśmiałą:D zauważ, że osoby nieśmiałe są spostrzegane przez innych jako wyniosłe.. i szczerze zaczelo mi to odpowiadac! moge być spostrzegana jako wyniosła księżniczka no i niech bedzie...:D niech sobie tak myślą! żeby mnie poznać taką jaką jestem naprawdę ludzie muszą sie nieźle namęczyć...muszą sie starać żebym im w pełni zaufała i potrafiła poczuć sie swobodnie w ich towarzystwie.. a przyznam, że mało takich... jak sobie ubzdurają, że jestem nudną, poważną dziewczyną to mają w d... mało komu udało sie mnie rozszyfrować, a Ci ktorym sie udało uwazaja ze jestem równa laska:D hehe, i zazwyczaj potrafie sie z takimi dogadać. heh :D rozpisałam sie :P