takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Maj 2, 2007 Od jakiegos czasu meczy mnie pewien chlopak. Nie daje mi spokoju. Potrafi wyslac mi kilkanscie smsow dziennie, a potem nie odzywac sie 2 tygodnie. Pozniej jak sobie o mnie przypomina, znow mnie meczy...Wyraznie daje mu dor zrozumienia, ze nie chce miec z nim do czynienia, ale im bardziej go ,,olewam\'\', tym bardziej on sie stara..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SESESSESESESESEE Napisano Maj 2, 2007 szkoda że ja nie mam takiego wzięcia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Maj 2, 2007 Ale to nie jest mile. Poza tym dzieki niemu rozwalil sie moj dwuletni zwiazek. Juz mam go serdecznie dosyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie o to chodzi Napisano Maj 2, 2007 smsy kasować, nie odpowiadać, w ogóle nie otwierać ich zrobić przekierowanie (nie wiem jak, w serwisie powinni ci doradzić) połączeń z jego nr na na przykład numer zagraniczny (jak sobie podzwoni parę razy do australii czy argentyny to mu się odechce takich zabaw) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten typ tak ma Napisano Maj 2, 2007 Doda - piękna tylko w makijażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajsma 0 Napisano Maj 2, 2007 naprawde da sie tak przekierowac? czy ustala to operator czy mozna ustawic w tel? mi taki jeden potrafi w nocy co 2 minuty slac sms i dzwonic idzie tez jakos ustawic zeby z danego numeru np sms nie dochodzily? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajnik--- Napisano Maj 2, 2007 za przekierowanie płacisz ty, dzwoniący ponosi koszt połącznia z Tobą. A za połączenie z nasrępnym numerem- przekierowujący. Nie wiecie nawet takich podstawowych rzeczy;O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgłoś na policję Napisano Maj 2, 2007 że Cię prześladuje. Powinno pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SESESSESESESESEE Napisano Maj 2, 2007 co ja na to poradze kiełkują wciąż nowe i wyrastają jak grzyby po deszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach