Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutellasmaksłodyczy

KOCHANKI GDY NASZ KOCHANY SIĘ NIE ODZYWA, GDZIE WTEDY JEST

Polecane posty

Gość nutellasmaksłodyczy

Gdzie jest? u żony, dzieci, znajomych. A może w samotności tęskni za dawnym ciepłem rodzinnym? JAk myślicie kochanki?

Gość nie martw sie
jest mu dobrze :classic_cool:

Gość pije drinka
och nutello:( przeczytalam Twoj post na kochankach. wiesz, najlepiej by bylo sie uwolnic od takich facetow bo raniny same siebie:( rezygnujemy z wlasnego zycia, ktore byc moze byloby szczesliwa . wiesz, ja od 4 lat spotykam sie z mezczyzna starszym o 20 lat, kiedy jego kobieta dowiedziala sie o nas prawie sie rozeszli, o rany co on mi wtedy obiecywal a ja glupia wierzylam i bardzo go pokochalam. tak bardzo go pokochalam ze przez 4 lata godze sie byc ta 4, godze sie sylwestra spedzac w samotnosci , rezygnuje z wlasnego zycia dla niego chociaz mam dopiero 22 lata. w ciagu tych 4 lat poznalam naprawde fantastycznego chlopaka , ktory mogl mnie naprawde pokochac a ja jednak wybralam swojego kochanka, czasami zaluje:( niewiem, jakis sposob uzaleznilam sie od niego i po prostu nie wyobrazam sobie inaczej zyc. cierpienie, depresje to dla mnie codziennosc. a najgorsza jest zazdrosc , klotnie....tak naprawde to ranie wtedy tylko siebie , bo on mi wtedy mowi zebym uwazala bo moge przekroczyc granice a wtedy z nami koniec- a ja bardzo tego niechce. wiesz , z nimi tak jest, ze kochaja swoje kobiety a my to chyba tylko zabawki:( ostatnio pokazywal mi swoje zdjecia z turcji, tatr , byla tam tez ona, jego kobieta. nawet nie pomyslal ze moze mi tym sprawic przykrosc:(:( zreszta od paru dni i tak mam ciagle dola i placze ale ni potrafie z nim zerwac, za bardzo go kocham, zreszta wiem ze on by mi za bardzo na to nie pozwolil, raz juz probowalam .............

Gość pije drinka
a odpowiadajac na Twoje pytanie, nie odzywa sie tylko wtedy kiedy jest z nia.

Gość nutellasmaksłodyczy
do "pije drinka" dziękuję za odpowiedź, rozumiem Cię doskonale i życzę Ci, abyś odnalazła mężczyznę, który będzie wart takiej kobiety jak Ty. Pozdrawiam Cię bardzo gorąco

Gość chore uklady
chore zycie i zludne szczescie budowane na klamstwie i krzywdzie innych nie ma happy endow dla takich 'bajek' a fuuuj na sama mysl obrzydzenie mnie bierze,naiwne kochanki :p

Gość KOCHA SIĘ
Z ŻONĄ

Gość pewnie tak jest ale
skoro kocha się z żoną to dupek z niego i tyle :(