Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Letisja21

Co o tym sądzicie kobietki?Czy on aby nieprzesadza?????

Polecane posty

Jestem bardzo wkurzona na mojego chłopaka bo spędzam ten majowy weekend bez niego ... Pojechał sobie do Wrocławia do rodziny i jest juz tam 4 dni i jakośnieuśmiecha mu się wracac a miał pojechac tylko na trzy dni.Mija czwarty dzien a on dziś dzwoini i oznajmia mi że wróci zamiast jutro to w piatek .Jesteśmy razem rok , jest bardzo wporządku i niiemoge narzekac bo jest niemal ideałem,kwiaty ,prezenciki ,czułe słowka a przy tym bardzo cenie sobie jego szczerośc gdyż jako jedenyny z moich facetów niema w nawyku kłamania czy jakiśprzekręstw.Jeszcze nigdy sie na nim niezawiodłam ale wydaje mi sie że ztym majowym przegiął.Ja niestety niemogłam pojechac bo pracuje w cholernym butiku z bielizną i akurat wypadło że jestem w pracy.Zgodziałm sie żeby jechał ale tylko na dwa dni a on sobie siedzi u rodzinki i siedzi .Ja wracam koło 17 z pracy i ryczec mi sie chcejak pomyśle że go obok mnie niema.A On ciągle dzwoni i tłumaczy się że niebył u rodziny juz ze dwa lata .jego siostra urodziła dziecko i niewypada mu tak szybko z tamtad jechac a zemna był przez cały czas i prosi bym była wyrozumiała.On sobie załatwił w firmie cały wolny majowy weekend od tamtego piatku a mi sie nieudało gdyzmusze odpracowaczaległe dni w pracy .Ale to go nieupowaznia by w najlepsze siedziec sobie u rodzinki a ja tu bez niego sama .doprowadza mnie to do szału i jescze mnie prosi bym go zrozumiała i mówi kochana zapieszcze Cie jak przyjade i ci to wynagrodze.Chce mnie porwac na romantycznąwycieczkę do Francji -Paryż .Lazurowe Wybrzeze i te sprawy i sie tym us[prawiedliiwa żemi to wynagrodzi.Ale ja jestem bardzo wymagająca dzieczyna i uważam że to nie fer z jego strony że tak spędza majówke bezemnie we Wrocku ? Jak Wasm sie kobietki wydaje mam sie o co gniewać bo chyba bede mu wypomina ten samotny majowy weekend.W sumie ma wrócićw piatek ale według mnie powinien byc tu od poniedziałku ze mną...

Gość kwiaty prezenciki ehehehe
idiotka!

Gość nie odbieraj telefonow
i zerwij na ten czas kontakt z nim. powiedz mu,ze jak jest u rodziny ktorej nie widzial dwa lata to niewypada ci zabierac mu czasu.

Npisałam jako jedyny z moich facetów ale chodziło mi o byłych facetów którzy byli cfaniaczkami i lubili kręcići kłamac a On jest bardzo wporządku ale z tą majówkąto przegioł!

a nie mołgas jechac z nim do rodizny? jesli nie, bo to tez trzeba lubic takie wyjazdy rodiznne ja nie przepadam;) to jesli nie to piatek to jest jeszcze łikend:) a jesli mowi, ze wynagrodzi, wytuli, to daj mu czas, a nie go besztasz gorzej jak ani słowka by nie napisał, ani sie w łekend nie zoabczył,/// a tak?:)

Gość no jak on tak mógł w ogóle
potwór jeden.. 💤 💤 💤 💤 masz wyobraźnię :O

Gość jeżykowa
chyba troche przesadzasz, odsapnijcie od siebie, co za duzo to niezdrowo.Jak najlepiej wam zycze ale niech sobie jeszcze posiedzi u rodziny jak dawno nie byl, badz wyrozumiala:)

Gość rozwalasz mnie
Jeszcze Ci podziękuje, że odcinasz go od rodziny. Idiotka.

Gość szalona32
To ty przesadzasz a nie on.

Jescze przedwyjazdem rbilismy sobie wspólne zdjęcia by mógł pokazac rodzince.Tak go prosiłam by jechał tylko na dwa dni a on zostaje tam do piatku aż.Jestem z tych kobiet które lubiaprzebywac najchętniej 24 godziny ze swoim kochaniem i trudno mi go zrozumiec.Fakt dzwoni i mówi że kocha i wogóle alke jakby naprawde chciał zrobic mi przyjemnośc to by wrócił choćby dziswieczorem a takto humor mam zrąbany...

Widze że powinam nauczyć sie wyrozumiałosci ale tak trudno mi być wyrozumiałąbo liczy sie fakt że on na majowce we Wrocku zamiast byc tu ze mną... I na dodatek gratam jakiś mecze z kuzynami zamisat przyjechac do mnie juz dziś:(

Gość szalona32
Alez Ty jestes egoistka!!!Zastanow sie kobieto nad soba !!

Gość pije drinka
jejciu, pozwol mu sie nacieszyc rodzina:/ i wez wyluzuj

Gość rozwalasz mnie
Im bardziej będziesz go ograniczać, tym szybciej się ewakuuje. I dobrze, bo kto by to wytrzymał.

Dziękuje za wszystkie sczere wypowiedzi bo naprawde ciekawiłomnie Wasze zdanie na ten temat. Według mnie przedioł a według was nie.chyba faktycznie troszke przesadzam ale jakosjuz tak mam bo to dlatego że bardzo tęsknie

No tak...mamy kolejny przyklad, że robimy z igly widły...czepiamy sie drobnostek...skoro jest taki idealny przymknij oko na to ze jest u rodziny...tymbardziej u siotry..rozumiem ,ze jest ci ciezko i tesknisz...ale to dobrze troszke odetchniecie od siebie...tesknota raz na jakis czas dodatkowo umacnia zwiazek...zamiast droczyć sie z nim i czepiać o takie rzeczy...moze zaskocz go jakąs kolacją po powrocie czy cos...napewno to bedzie o wiele lepsze zakonczenie majowego weekendu niz kolejny foch z Twojej strony. Miłość trzeba pielegnować...a nie glupstwami ja niszczyc...pozdrawiam!

Gość jeżykowa
zajmij sie czyms i bron boze mu nie wypominaj ze za dlugo zostal bo pomysli:albo ona albo rodzina. Zastanowi sie nad tym czy nie chcesz go "pochlonac "calkowicie, a mezczyzni chca byc czasem sami ze soba lub z kolegami:) wiem co mowie:)

do jezykowa.Ale wiesz on mi dzis mwi że dzis gdzies tam na sali grali meczyk i jutro jets do grywka.No to do jasnej cholerki czy ja aby nie jestem wazniejsza od jakiegos meczyku z kuzynami

Prosze......ja bym na Twoim miejscu takiemu facetowi po powrocie na szyje sie rzucila i takiego calusa zaserwowała ze...miodzio:)..Powodzenia i od razu udanego weekendu!

Gość jeżykowa
Ale to jest mezczyzna, chlopeic ktory na widok pilki szaleje:) nie odmawiaj mu tej przyjemnosci. badz pewna ze jak wroci to juz cie nie odstapi na krok. On potrzebuje tej wizyty, tego powrotu do szczeniecych lat, gdy niczym sie nie martwil, byl brzdacem ktorego wszystko cieszylo. To takie odreagowanie terapia dla zmeczonej duszy:) no, a jesli go okrzyczysz albo odtracisz to ja Ci podam moj adres ii mi to cudenko podeslij;)

hiihi nieżle mi napisałaś JEŻYKOWA he he.Oczywiście że takiego ciasteczka jak Oskarito nigdy nie odtrące bo niedośc że z wyglądu ideał to chratter ma fantastyczny i jest przesłodki .Fakt powinnam przymknac oko na jego wyjazd tym bardziej że On jest bardzo wyrozumiały i jak ja niemogłam pozbierac sie po rostaniu z facetem to oN był w ych chilach najtrudniejszych ze mna i cierpliwie czekał az z mojego serduszka wymaże sie mój eks i bedzie mógł w nim zagościć. a mówie do niego Oskarito gdyz on zwykle mawia do mnie senioritka .Pozdrawiam:)

jestes ksiezniczka i wymagasz uwagi przez 24 godziny na dobe to zalosne :o

Gość jeżykowa
No widzisz, madra dziewczynka, musialam Cie nastraszyc ;)hehe Chyba nie warto zloscic sie z takiego powodu:) chlopak napewno fajny wiec go nie puszczaj bo sie znajdzie jakas charpia i go sprzatnie sprzed noska:o

Gość jeżykowa
kurcze, harpia...studia odmóżdżaja