Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoroko

poziome kreski na brzuchu

Polecane posty

Gość kokoroko

pomocy !! od jakiegos roku na brzuchu pojawiły mi sie takie 3 poprzeczne kreski jakby zmarszczki ale ciagna sie przez cały brzuch.. skad one mogły sie wziac i jak je usunac??? dodam ze jestem szczupla wiec to nie z nadwagi i to nie sa rozstepy owszem mam faldki jak siedze zgieta i wlasnie w tych miejscach sa te kreski prosze pomocie bo ja sie wstydze wyjsc na plaze :(

Gość gfdgdg
to własnie rozstępy i mają je ludzie bezwzdlędu na wage.

Gość multimilioner
to są właśnie fałdki tłuszczu , mam takie same- trzeba schudnąć , innego wyjścia nie widzę...

Gość kokoroko
kurcze to w koncu roztepy czy faldki tluszczu.. z tego wiem to rozstepy to takie biale kreseczki sa a ja mam bez koloru normlane takei jak skora.. robia sie czerwone jak dlugo siedze zgieta wtedy robia sie te faldki i te kreski czerwienieja moze powinnam jednak odchodzic brzuch by zadnych faldek nie bylo

Gość ooooooooo
jesuuuuuu ludzie...podejrzewam ze masz z 12 lat :O nie siedzi tyle przed kompem i rob brzuszki :O tak to sie kazdemu robi jak dlugo dupe na kompei sadza :O

Gość ten ortograf
rozstepy jak nic... nie martw sie- nie pierwszaś i nie ostatnia

Gość nowanalato
mam tak samo, dobrze,ze zadalas to pytanie :) ale to chyba nie sa rozstepy bo nie ma tego caly... ja jestem bardzo szczupla wiec na pewno nie musze schudnac... tylko siedziec non stopwyprostowana ;)

Gość jojjo
te kreski są od częstego i wielogodzinnego siedzenia przed kompem.pochylasz się nad klawiatura i stąd te zmarszczki:)ja tez mam takie odkąd mam internet:P

Gość kokoroko
nie mozliwe ze do od kompa.. bo ja mam taka prace ze siedze przed kompem mase godzin czasem i 10 a nawet 12 dziennie ale tak pracuje od 6 lat a te kreski mam od roku moze 1,5

Gość kokoroko
a brzuszki robie.. nawet robilam 6 weidera ale przestalam po 8 dniu.. moze znowu zaczne

Gość arana
czasem na cos takiego rozniez stosuje sie wstrzykniecie botoxu lub wypelniacza....

Gość Normalne zmarszczki
zmarszczki:)co wy tu wymyślacie,a zawsze musi sie kiedys pojawic siedzisz siedzisz az wysiedzisz i juz masz