Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkajuta

ZEBY- CZY SĄ WAŻNE?

Polecane posty

Gość kkkkajuta

czesc;) chcialam zapytać, czy wg Was zęby są ważne? ja mam pewien dylemat- otóż mam zdrowe zęby, leczone! jednak są bardzo krzywe nie wiem, czy warto inwestować w ich prostowanie? wydaje mi sie że nie- zębów aż tak nie widać, i odgrywają drugorzędną role!- ważniejsza jest figura, włosy, czy twarz a jak jest wg. Was?

Gość asooo
wazne i masakra!!:) wedlug mnie.

no dla mnie sa wazne;/ czasami najlepsza lase krzywy usmiech potrafi skreslic

Gość asooo
aha..a dlaczego.../ ja akurat mam takie psyche ze sie gapie ludziom an zeby:D:D

Gość bardzo ważne
ja jestem przy końcówce noszenia aparatu i dopiero teraz normalnie się uśmiecham - krzywe zęby zawsze mi przeszkadzały - wiem jak okropnie wyglądaja u kogoś krzywe i u m nie też wyglądały fatalnie. mam 21 lat, ale coraz więcej osób w okolicach 30. robi aparaty. warto!

Gość laskah
czee;) dla mnie nie są ważne! jak laska jest gruba, czy ma wielki nos, to piękny uśmiech jej nie uratuje

Gość huanita6
zęby są bardzo ważne!! nimi jesz, używasz przy mówieniu, no i mają bardzo ważną funkcję: KOSMETYCZNĄ! Ładuj każdą kasę, ale mądrze! załóż aparat jeśli lekarz, go zaleci.Szczotkuj, nitkuj. płucz i płać- bo o zęby trzeba dbać!

Gość huanita6
a to dlatego, że krzywe bardzo trudno dokładnie umyć. Efektem takiego niedokładnego mycia jest.......ich psucie.potem trzeba je usunąć, (albo same wypadają) i zaczyna się protezowanie- nic miłego- wierz mi-to moja praca!

Gość a poza tym..
przy kupnie niewolnika- cena zależała od stanu uzębienia . za krzywe, wybrakowane lub chore- płacili niewiele

Gość jakie mądre pytanie
Zęby- czy są ważne? Jeeezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu komuś się nudzi

dla mnie bardzo wazne, na mojego chlopaka zwrocilam uwage bo ma sliczne zabki :D zreszta jak z kims rozmawiam to patrze na zeby - ale byc moze to ze mna cos nie tak ;) no i o proste zeby lawiej dbac, wiec jesli masz taka mozliwosc to prostuj! zanim bedzie zbyt pozno