Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 25

pieszczoty z kuzynką.....

Polecane posty

Gość tomek 25

i to mlodsza o 8 lat.

Gość aaangeeeelaaa
o niee ale ile ty masz lat??

Gość sefgmkr
jesteś pedofilem ... spójrz prawdzie w oczy. Ona ma dopiero 17 lat!!! Prokurator już od roku czy 2 łapy nie trzyma, ale fakt jest faktem

Gość myszka w stringach
przegrałeś życie stary :P

Gość aaangeeeelaaa
nie no sluchajcie jezeli ona jest powyzej 16 roku zycia to ona ma spokmuj :P ale zostaje kac moralny bo to niby cos jak kazirodztwo:P

Gość taki facet jeden
tez bym sie popiescil z kuzynka:)

Gość sefgmkr
aaangeeeellaaa ty sie tak nie medrkuj tylko sie lepiej przyznaj ile masz lat. A na fotce masz obciachowe zdjecia na tle grobowca buahahahahahahahaha ale porazka, znajdziesz sie pewnie na blogu wysmiewajacym takie krysie tak ty www.fotkapeel.blogspot.com

Gość aaangeeeelaaa
i coooo podnieciles sie no nie jak zes taki madry to pokaz krzywy ryj ptakojebco!! hihihi

Gość Pewien facet
mi sie angela podobasz.. fajny biuscik posiadasz.. mniam :P

Gość sefgmkr
no no co za wysoki poziom dziecko reprezentuje. A nie powinnas juz spac? Bo po fotach beznadziejnych wyglądasz mi dziecinko na młodzież gimnazjalną. I chyba nawet pracuję w szkole, w której się uczysz. Będą klopociki za nazwanie nauczyciela tak brzydko... i nie podniecilam się, wolę facetow

Gość aaangeeeelaaa
taaak now idzisz a wa jakiej szkole pani pracuje hehe :D ja sie spac niespiesze bo mam lepsze zajecia

Gość aaangeeeelaaa
dzieki "pewien facet" hihi :* boooosiaki

Gość kurdupel
korzystaj i dymaj Tomaszku poki jeszcze masz potencję a dziewcze będzie jęczec z roskoszy

Gość wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrr
kolejna lolitka szuka akceptacji, jakie to zalosne! Pedofil pochwali jej cialo a ta sie cala mizdrzy. Ja bym cie kijem nie tknal

Gość aaangeeeelaaa
no to spieprzaj ja niepotrzebuje twojego zdania staram sie byc czasem mila ale niebede z taki dziadami gadac

Gość kurdupel
olej cieplym moczem paniusiu

Gość Pewien facet
agnella..stare purchawy zazdroszczą ci fajnego ciałka i ładnej buzi :). Takich sie ignoruje..szkoda zdrowia marnowac..

Gość aaangeeeelaaa
heh racja :p niewiele tu normalnych osob jedni jaja sobie robia inni wchodza tylko by sie dowartosciowac a jeszcze inni by kogos ponizac :P

Gość przeciw pedofilii
tak tomku, stare purchawy 21letnie na przyklad .dla ciebie, pedofila, to juz stare purchawy, bo ciebie interesuje przedzial od 1 do 17 lat... zboczeniec. nie ma czego zazdroscic, cialo bedzie miala ladne jak sie jej do konca rozwinie bo widac ze bedzie miala po budowie ale twarzy nie zmieni, ma brzydki nos, wystajaca dolna szczeke, no i tandeciarskie ciuchy. jakbym cie spotkal pedofilu na ulicy tobym cie zniszczyl cieciu

Gość Pewien facet
tobym - hehehe.. co to za słowo typie bez szkoly ?! a co do agnes..dziewczyna ma na oko z 17lat..DO tego calkiem ładna..wiec nie wiem czego sie czepiasz.. POkaz swoją fotke pieknisiu.. :)

Gość przeciw pedofilii
a jeszcze cos angela, szanuj swoje cialo bo ktos kiedys ci moze krzywde zrobic jak dalej bedziesz taka wyzywajaca. masz przyklad tomka

Gość przeciw pedofilii
pewien facet - akurat to slowo tak sie pisze to z "bym" pisze sie lacznie, sprawdz sobie

Gość kurdupel
angela fajna dupeczka z Ciebie

Gość przeciw pedofilii
najpierw ty pokaz swoja, ja nie musze sie dowartosciowywac pokazujac swoje zdjecia.

Gość Pewien facet
tak to sie pisze chyba u ciebie na wsi... pfff. porazka...co za gosciu w ogole..

Gość tomek 25
przyjechala do mnie w zeszly weekend. odstapilem jej pokoj, ale nie chciala abym szedl spac do innego.dlugo rozmawialismy przy muzyce i niewinnie zaczelismy sie dotykac. nie byl to sex ale delikatne muskanie i pieszczenie siebie nawzajem. nie wiem dlaczego, ale nie mam wyrzutuw do siebie przez to co si e stalo. rozmawialem z nial tez o tym i ona mysli zupelnie podobnie. wiem ze to nie jest normalne, ale stalo sie. pozdro

Gość aaangeeeelaaa
na moje moko wszystko jest spoko :P ;) ale ja podobno jestem gowniara i jak niektorzy tutaj twierdza niepowinnam sie wypowiadac bo sie nieznam hehe :P

Gość kurdupel
w tym kraju tylko ryby i dzieci glosu nie maja ... mow smialo chyba ze jestes ryba

Gość polonistapolonista
Cząstki -bym, - byś, - by, - byśmy, - byście piszemy razem: - z osobowymi formami czasowników ( zrobiłby, czytałby ), - jako części spójników i partykuł ( aby, czyżby, leczby, niżby, oby, żeby ), - z wyrazami nieodmiennymi w roli spójników ( jakby, gdzieżby ). "toby" jest spójnikiem w tym przypadku, tak jak w powiedzeniu Gdyby kózka nie skakała, toby nóżki nie złamała. Radzę zajrzeć na link poniżej i przeczytać odpowiedź na trzecie pytanie od góry. http://www.ifp.uni.wroc.pl/poradnia/index.php?strona=archiwum&kategoria=wszystkie&przedzial=217

Gość polonistapolonista
seks jest słowem spolszczonym, nie ma potrzeby pisania go z angielska. Angelo, nie z czasownikami piszemy oddzielnie, na tym, jak widzę, też się nie znasz