Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca 6

jesli zona odmowi -wezmie od innej?

Polecane posty

Gość pytajaca 6

Witam! Jestem jakby to nazwac-kobieta pracujaca niech bedzie ;) mieszkamy razem a raczej dopiero zaczelismy,moje zycie mija szybko od rana praktycznie do nocy pracuje u niego jest inaczej rowniez pracuje ale ma wiecej wolnego czasu i praktycznie tylko noce mam dla niego w dodatku gdy przychodze do domu bywam tak zmeczona ze sex jest ostatnia rzecza na jaka mam wtedy ochote,widze jak on bardzo sie stara ale ja po prostu zasypiam:o ostatnio rozmawiajac ze znajoma z pracy zaczelam sie zastanawiac czy on przez ten moj styl zycia nie znajdzie sobie innej?wolniejszej czasowo,nie chce go stracic ale praca tez jest dla mnie wazna,zawsze chcialam do czegos w zyciu dojsc i teraz jesli mam na to okazje nie chce tego zaprzepascic ale nie chcialabym tez stracic jego powiedzcie co o tym sadzicie

Gość aaangeelisia
no niestety zycie to komproisy. jak nieuda ci sie tego pogodzic a masz watpliwosci to musisz wybrac :/ chyba ze wiesz ze on cie tak kocha ze przetrwa to razem z toba :D

Gość niestety tak
moze sie stac, przystopuj z pracka od czasu do czasu i poswiec mu czas a moze i zaskocz czyms nowym:)

Gość pytajaca 6
co do zaskakiwan to nie ma z tym problemu, ale chodzi o czas i checi,jestem jego pewna ale wiem ze kazdy facet ma rowniez potrzeby

Gość tttttttyyyy

pytająca. U faceta seks jest najważniejszy. A pozatym to on powinien przynosić kase. Na robotę poza domem poświęcaj max 6-8 godzin dziennie. Drugi etat masz przecież w łóżku u Twojego chłopaka. Robota to głupota, a szczęście z seksu z własnym partnerem bezcenne :-)

jak CI na nim zależy to zmiem robotę :)

musisz rozstrzygnac kwestie:czy Twoim zdaniem praca jest dla czlowieka,czy tez czlowiek dla pracy.Gdy odpowiesz sobie na to pytanie,to bedziesz wiedziala co dalej...

Gość antyfranky
Tomaszekk znow się wypowiedział :o

Gość upupuuu

Gość oczywiścieże
weźmie od innej;trudno mu się zresztą dziwić:takie jest życie1

Jesli naprawdę kocha to zrozumie.A przynajmniej powinien jesli jest dojrzałym emocjonalnie partnerem. Ktos tu napisał że dla faceta sex jest najwazniejszy. Wiekszego debilizmu w życiu nie słyszałem !!! Choc moze i jest najwazniejszy.Dla płytkich dyskotekowych pajaców bez cienia jakichkolwiek zainteresowań,dla ktorych ideałem urody jest p.Dorota \"doda\" Rabczewska no comments ...

Gość zly aniol
Pytajaca porozmawiaj z nim, obydwoje musicie isc na jakies kompromisy , szkoda by Wam sie rozwalilo malzenstwo, bo pozniej to nie bedzie tylko ze seks, tylko bedzie nawarstwiac .

znam takich co nie wezma. jak ktos ma zasady, to f....ek nie bedzie nim rzadzil. jesli nie jestes pewna faceta, to czemu wogole z nim jestes?

Gość maz dziewczecia urodziwego
konar odczep sie od Dody!!!!! U mnie jest tak najpiekniejsza zona dluuuuuuuuuuuuugo nic i Doda jak nie ma okresu. Moja urodziwa zona mowi ze kobieta moze byc najbardziej zmeczona i jak nie ma ochoty to jest albo durna albo ma ciote, albo napiecie przedmiesiaczkowe. A moze jeszcze cos o czym nie wiem?

Nie odczepię się !!! Jej wyglądem jarają się się wlasnie dresiarze i prymitywy oglądający mecze przed TV z puszką piwska w łapie . O wiele ładniejsza jest dwa razy starsza od niej p. Danuta Stenka.

Gość pytajaca 6
valeriana gdzie ja napisalam ze nie jestem jego pewna? jestem ale zawsze cien watpliwosci jest,mam do niego ogromne zaufanie ale czuje ogromny zal do siebie ze to w sumie wszystko przeze mnie konar-- dobra wypowiedz,oby wiecej takich mezczyzn

Gość maz dziewczecia urodziwego
nie wiem czy Stenka jest blondynka jesli tak to popieram. Ja wymienilem trzy powody, kiedy kobieta odmowi. Czy sa jeszcze inne?