Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze raz chcę być matką

Ja chcę znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam prawie 4- miesięczną córeczkę i chcę mieć kolejne dziecko!!!!!!!!!!! Ale.................... karmię piersią i szkoda by mi było przerwać :( Marzę o dówjce małych szkrabków :) Jak mam sobie to z głowy wybić???? Mąż niechętny :(

Gość iwone
nie wybijaj z głowy tylko odczekaj trochę bo sie zajedziesz

i tak trzymaj. Przekonaj męża. Na pewno ulegnie. Jak nie teraz to później. Ja jednak bym poczekała przynajmniej pół roku. Żeby twój organizm był w pełni sił, oraz ze względu na bobasa który już jest na świecie;-)

Mąż mówi, że będziemy jak dziady chodzić :o Ehhh... Ale to normalne, ze chcę mieć znowu dziecko? Cholercia wiem, że jeszcze czas, ale czasem tak trudno jest na duszy :( Tak nieraz pragnę kolejnego maleństwa, ze aż mi się wyć chce. Jestem nienormalna chyba :o

Gość iwone
nie dziw się mężowi on też patrzy żeby odpocząc a i Tobie to wyjdzie na dobre

powstrzymaj sie choc rok,pol roku:-) przez ten czas moze przekonasz meza:-) gdy moja corka byla niemowleciem bylam w nia tak wpatrzona,ze nie myslalam o niczym innym,a juz na pewno o nastepnym dziecku. teraz ma dwa latka i zaczynam miec chetke ... coraz wieksza... na maluskiego bobaska,ktory nic nie chce tylko bym go tulila i calowala:-) na szczescie moja coreczka uwielbia sie tulic i moge na niej wyzyc chociaz pewien procent moich ciagot:-D jednak pomalu zaczyna sie robic za malo... kilka razy zlapalam sie na przytuleniu jej lekko na sile:-( CHCE MALUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!! pomalu zaczne robic podchody u tatusia;-)

Gość ufliczek
na co czekać, Polki zaczynają przeganiać króliki w rozmnażaniu,

Gość ufliczek
ciekawe tylko po co

Gość yyyyyye
nie czekajcie bo becikowe zlikwiduja.

2 miesiące temu urodziłam moją córeczkę i ... też chciałabym ponownie zajść w ciążę ale niestety wiem że nie poradziłabym sobie z dwójką takich malutkich dzieci więc odczekam jakieś 2 lata :)

Szczerze powiem ze ja urodzilam 1,5 miesiaca temu, synek jest strasznym terrorysta, chodze wymeczona ze nie wiem ale tak go kocham ze to wszystko szybko sie zapomina.Jakbym miała skonczone studia to tak samo moglabym już mieć drugie takie \"cudeńko\" :) Ech... niestety za rok wracam z powrotem na studia...

Gość nic takiego
To normalne. Tęsknisz za stanem, kiedy byłaś w ciąży. Może z czasem samo Ci przejdzie.