Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuksjaaa222

pytanie do Panów...... jak to u Was jest???

Polecane posty

Gość fuksjaaa222

Mam dość...... PO 2 latach mieszkania pod jednym dachem zostawił mnie facet. Minęły już dwa tygodnie. Ból jest nie do wytrzymania! Mieliśmy wspólne plany a on tak po prostu po sprzeczce wyszedł (nadmienię że dwa dni przed tym mówił jak bardzo kocha i snuł plany na przyszłość). Siedzę w domu i rycze bo płaczem nie można tego nazwać. A On...... pojechał z kumplami na długi weekend. Nie mamy żadnego kontaktu. Jak gównarz robi sobie opisy na gg mając świadomość że pewnie je przeczytam. Strasznie cierpię. Znajomi starają się mnie gdzieś wyciągnąć ale ja na nic nie mam ochoty. Proszę szczególnie panów o odpowiedź. Czy to jest tak, że Wy po rozstaniu z kobietą potraficie \"wyłączyć\" myślenie?? Nie zastanawiacie się co u nieJ??? Nie wierzę, że nie odczuwacie jej braku. Przecież to nie jest tak, że tylko ja się z nim rozstałam - on ze mną automatycznie też więc skąd to zachowanie? Proszę pomóżcie... Nie jestem dzieckiem... Mam 28 lat i poważnie traktowałam ten związek...

\"Czy to jest tak, że Wy po rozstaniu z kobietą potraficie \"wyłączyć\" myślenie?? Nie zastanawiacie się co u nieJ???\" Nie. ale nie wiem jak to jest u \"polglowkow\".

chyba ,że zawód miłosny rekompensuje sobie nową miłością

Gość normalnyfacet
to co to była za miłość?? skoro już sie pocieszył? dupków którzy tak kończą związek spisuje się na straty. Ciesz się, że już go nie ma. Nie musisz się zastanawiać kiedy wyjdzie po przysłowiowe zapałki. Pozdrawiam Ciepło. To pewnie jeszcze nie była ta połówka jabłka - uwierz w to!

Gość facet taki se 2
"Proszę szczególnie panów o odpowiedź. Czy to jest tak, że Wy po rozstaniu z kobietą potraficie "wyłączyć" myślenie??" Kobiety to od razu wszystko tak wyolbrzymiaja. Na moj gust wygladalo to tak, ze od dluzszego czasu cos mu sie nie podobalo.. Widocznie w czasie klotni czyms go wkurzylas, stwierdzil ze czara sie przelala i pojechal z kumplaim aby sobie odpoczac od ciebie.. Na moj gust jak juz sobie "odpocznie" i wroci do szarej codziennosci, przypomni sobie o tobie.. a wtedy musicie powaznie porozmawiac..

Gość koniec to koniec
po co się w tym grzebać. Kazy ma swoje życie - droga wolna 🖐️

Gość lonelysoul
Nie chce tu ogolniac i dlatego napisze jak to jest (bylo?) u mnie. Po roztaniu ze swoja kobieta tez cierpialem i to bardzo. Przez 3 miesiace czulem jeden wielki bol i domyslam sie ze u niej bylo podobnie. To dlatego zerwalem z nia wszystkei kontakty zeby i jej i sobie nie sprawiac bolu. Teraz jest lepiej ale ona wciaz jest w mych myslach. Odpowiadajac na Twoje pytanie mysle, ze nei da sie od tak "wylaczyc" myslenia o tej drugiej osobie bo jednak cie z nia cos laczylo.

Gość fuksjaaa222
to po co ten ból? jestem za tym, żeby próbować... Codziennie modlę się żeby wrócił :( Nie chcę cierpieć. Kocham mocno i czekam bo nadzieja umiera ostatnia...