Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cicha mysza

JAk zdjąć z włosów szamponu koloryzujący?

Polecane posty

Gość Cicha mysza

Witam! Czy ktos może mi poradzić jak najszybciej zmyć z włosów szampon koloryzujący( L'oreal casting creme gloss)? Pomalowalam wlosy i wyszedł mikolor prawie czarny:((Wyglądam okropnie i ciągle słysze komentarze typu: "Po co ty te włosy pomalowałas"? -to naprawde nie jest miłe.Może ktoś zna jakies sposoby? Przez dwa dni umysłam głowe juz z 10 razy i dalej nic:(((((((((

Gość Do cichej myszy
Upss nie wiem czy cos pomoze .Slyszlam ze one sa faktycznie bardzo trwale

Gość Cicha mysza
Up Up Up .Please, help ...........

Gość castingi sa trwale jak farby
nie licz na to ze zejdzie. Dopiero jak zetniesz wlosy albo pofarbujesz FARBA bo teraz szmpon koloryzujacy Ci nie wezmie takich czarnych. Ja sobie zrobilam braz z pol roku temu a pozniej chcialam ciemny blond. Nadal mam brazowe a blond tylko na odrostach :P Trzeba przeczekac jak sie nie chce zwykla Farba ich potraktowac

Gość Cicha mysza
Ja jestem skłonna je pofarbowac czymkoplwiek zeby tylko sie tego loru pozbyć :((( Ale nie wiem czym teraz to zrobić. Tak sie zastanawiam nad Farbą Feria rozjasniająca do włosow w kolorze brąz. Ale czy ta farba cokolwiek weżmie?Moze ktoś stosował?

Gość aaajaaa
moze dekoloryzator?

Gość tak samo mam
farbowalam w ostatni piatek... tez castingiem;) mialam miec kolor jasny braz wyszedl prawei ze czarny... myje głowe co 2 dni troche zeszlo, mylam 2 razy głowe, dzisiaj zobaczymy czy cos zejdzie pozniej ci napisze... ja myje szamponem head-shoulders (chronioacym kolor włosów)... zle sie czuje w tym kolorze, ale wiecej znam zwolenniczek, które wola mnie w ciemnych włosach;) jedyne co mnie tez pociesza, ze ten szampon jestem wydajny na moje włosy ktoe mam grube i za ramiona lekko (zawsze musialam kupowac 2 farby a ten szampon wystarczyl tylko 1) no i nie niszczy włosów, a wrecz przeciwnie stały sie milsze i bardziej blyszczace:) a wkurza mnie ze zawsze na pudelku jest kolor który mi sie tak podoba a nigdy mi nie wyjdzie...:( zawsze farbowalam farba albo u fryzjerki i z czasem kolory mi schodziły, na poczatku mnie to denerwowalo, ale teraz wiem ze jak schodzi farba to potem jest podatna na rozne inne kolory... a ja lubie zmiany:P chociaz ostatnio pozostaje brunetka... tylko teraz mam za ciemne, kiedys tez tak mialam farbowalam wella sredni brąz i wyszly kruczocarne! przemeczylam sie znimi pare dobrych miesiecy, probowalam roznych sposobów zeby zszedl, ale efekty bylo male.po tym czasie dpiero poszlam do fryza zrobila mi pasemka i bylo ok w koncu, ale kolor wtedy juz byl słabszy bo to z pol roku tak sie meczylam z tym czarnym;/ jak myjesz głowe tyle razy to mysle ze to nic nie da, lepiej znajdz dobrego fryza który bedzie potrafil ci zrobil jakies pasemka na tym kolorze chociaz z wierzchu kilka , zawsze to juz inaczej wyglada;)

Gość timbim
Spróbuj szamponu przeciwłupieżowego, one zmywają trochę kolor z farbowanych włosów, możesz też płukać rozcieńczonym sokiem z cytyny. Są też specjalne szampony-peelingi do włosó, ale to raczej w profesjonalnym salonie fryzjerskim. Codzienne mycie i słońce powinny trochę rozjaśnić kolor w góra tydzień, dwa.